Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Amb 25 anys de Barça a les esquenes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.12.2009 19:24

Amb 25 anys de Barça a les esquenes

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts s’ha iniciat un dels actes més emblemàtics de la temporada per als socis. Es tracta del lliurament d’insígnies d’argent com a agraïment a 25 anys de fidelitat blaugrana.


La Sala París acull aquest dimarts i també aquest dimecres el lliurament d’insígnies d’argent d’aquest 2009. Per tant, es reconeix la fidelitat dels socis que des del 1984 formen part de l’entitat.

Els socis citats aquest dimarts- en dues convocatòries cadascun dels dies, a les 18.00 i a les 20.00 - han rebut la distinció de mans dels directius Jacint Borràs, Josep Anton Colomer i Josep Ignasi Macià.

Molts socis joves

2009-12-01_ENTREGA_INSIGNIAS_PLATA_003.jpgEntre els assistents al lliurament d’aquestes insígnies de plata destaca la presència de molts socis d’edat jove que van vincular-se a l’entitat en els seus primers anys de vida.

Molts d’aquests socis s’han mostrat entusiasmats de rebre aquesta insígnia el mateix dia en què Leo Messi era proclamat guanyador de la Pilota d’Or 2009.


Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Lliurament amb ressò dels 110 anys del club
La Sala París, engalanada per l’ocasió, ha vist incorporat el logotip amb l’efemèride dels 110 anys del club a l’escenari del lliurament d’insígnies. I és que diumenge es van celebrar els 110 anys de l’entitat i, en els actes institucionals de club, aquest element gràfic té molta presència.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana