Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Instantànies per a tothom


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.11.2009 19:33

Instantànies per a tothom

Carles Cascante


Avui ha estat el dia. Totes les seccions professionals del club han passat per les mans del fotògraf oficial i han quedat retractades. La fotografia oficial de cada un dels esports professionals del FC Barcelona és ja una realitat.


Els patrocinadors de cada una de les seccions, així com els membres de les comisions esportives, han estat els altres protagonistes de les fotografies, a banda esclar dels actors principals: els jugadors i cos tècnics de l’hoquei patins, futbol sala, bàsquet i handbol. En aquest ordre han estat fotografiades les quatre seccions professionals del FC Barcelona.

L’hoquei patins, el primer

La sessió fotogràfica ha començat minuts després de les 18.00 hores, quan el president Joan Laporta ha fet acte presència a la pista del Palau Blaugrana. Els homes de Ferran Pujalte han estat els primers en posar davant de la càmera del fotògraf oficial del club. Com sol ser habitual, la sessió ha tingut en les bromes i els somriures, el comú denominador.

Compartint les alegries del cap de setmana

Les quatre seccions no han perdut l’oportunitat de comentar els seus compromisos del cap de setmana, plegat d’alegries, així com aspectes del partit de futbol entre el Barça i el Reial Madrid. I és que els quatre equips professionals que juguen al Palau Blaugrana han tingut un cap de setmana redó, amb quatre triomfs en quatre partits. El president Laporta ha demostrat, un cop més, una gran complicitat amb tots els jugadors de cada una de les seccions.

Fes clic aquí per descarregar-te la fotografia de l’hoquei patins

Fes clic aquí per descarregar-te la fotografia del futbol sala

Fes clic aquí per descarregar-te la fotografia del bàsquet

Fes clic aquí per descarregar-te la fotografia de l’handbol
Instantànies per a tothom
Les fotos, entre l’handbol i el bàsquet
La sessió fotogràfica ha quedat encabida entre els entrenaments de l’equip d’handbol i bàsquet. Un cop finalitzada la darrera sessió dels homes de Xavi Pascual –darrer entrenament abans de rebre el Torrevella- s’han fet les fotografies. Un cop acabades totes amb les seccions ha estat el bàsquet l’equip que ha començat a entrenar.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana