Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les fotos inèdites del Barça del triplet


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.11.2009 12:44

Les fotos inèdites del Barça del triplet

www.fcbarcelona.cat


Aquest migdia, els jugadors del FC Barcelona han rebut els primers exemplars de ‘Barça. El millor any de la nostra vida’, el llibre que recull en imatges els moments àlgids d'un 2009 inoblidable. El llibre ja és a la venda.


2009-11-30_LIBRO_020.jpg‘Barça. El millor any de la nostra vida’ és un llibre que recull els moments màgics del millor any de la història del Barça, amb fotografies inèdites i personals dels jugadors blaugrana. Els jugadors, tècnics i ajudants han cedit els beneficis dels drets d’imatge del llibre als centres XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris) que la Fundació FC Barcelona està creant en diversos continents per donar reforç escolar, assistència sanitària, suport psicosocial i accés a l’esport i al lleure als infants més vulnerables.

Una idea de dins del vestidor

2009-11-30_LIBRO031.jpgLa idea del llibre ‘Barça. El millor any de la nostra vida’ va néixer de dins el vestidor del primer equip de futbol, quan en els mesos decisius d’abril i maig del 2009, quan els jugadors, tècnics i tots els membres que treballen dia a dia amb el primer equip van confiar en el fotògraf Miguel Ruiz la tasca de deixar constància de la feina, les sensacions i les emocions viscudes en una temporada inoblidable.

Des de València fins a Roma passant per Madrid

108-109.jpgD’aquell compromís personal ha nascut un llibre molt especial, una iniciativa única i sense precedents que conforma un llibre espectacular i emotiu, que recorda com es van viure les nits màgiques de Roma i València, el 2 a 6 al Bernabéu, Stamford Bridge, la celebració del triplet..., des de dins el vestidor de l’equip de Pep Guardiola, amb fotografies mai vistes fins ara dels herois del triplet.

P-Barxa_el_millor_any_de_la_nostra_vida_.jpgAmb ‘Barça. El millor any de la nostra vida’, editat per Angle Editorial, els jugadors i tècnics del primer equip del futbol ofereixen al soci i seguidor del Barça el seu àlbum personal, les millors imatges d’un any de somni.

El llibre es posa a la venda aquesta setmana a totes les llibreries i a les botigues del FC Barcelona.
Una de les imatges del llibre, quan Guardiola parla amb Messi després del 2-6 al Santiago Bernabéu. Foto: Miguel Ruiz (FC Barcelona).
Una de les imatges del llibre, quan Guardiola parla amb Messi després del 2-6 al Santiago Bernabéu. Foto: Miguel Ruiz (FC Barcelona).

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Característiques
Títol: ‘Barça. El millor any de la nostra vida’
Fotografia: Miguel Ruiz (FC Barcelona)
Textos: Jordi Finestres
Pàgines: 204
Format: 22,5 x 22,5 cm
Edició trilingüe: català, castellà i anglès
Preu (amb IVA): 39 euros
Editat per Angle Editorial i la Fundació FC Barcelona


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana