Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dubu es passeja per Barcelona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.11.2009 14:09

Dubu es passeja per Barcelona

www.fcbarcelona.cat


Més de 4.000 globus amb la imatge de l’osset Dubu s’han repartit pels carrers de Barcelona. La ciutadania acull amb entusiasme la iniciativa.


Des de bon matí, un grup de més de 70 voluntaris han repartit per diversos punts estratègics de la ciutat de Barcelona més de 4.000 globus grocs amb la imatge de Dubu, amb l’objectiu de conscienciar l’opinió pública sobre els efectes de la sida en la població infantil.

Primera acció del dia

Aquesta és la primera acció d’aquest diumenge pertanyent a la campanya ‘La sida també és cosa de nens’ que la Fundació FC Barcelona i l’Unicef han volgut impulsar coincidint amb el clàssic.

Dubu al carrer

dubu.jpgGrans i petits han recollit els globus de la campanya convertint els carrers més cèntrics de la ciutat en un anar i venir de punts grocs. Els globus s’han repartit per Plaça Catalunya, Plaça Universitat, Plaça Urquinaona, Jardinets de Gràcia, Maremàgnum i pels voltants de les instal•lacions del FC Barcelona.

Molt bona acceptació

Els voluntaris que han repartit els globus han explicat als ciutadans el motiu de la campanya i els han convidat a visitar el web www.dubucontrasida.org. De fet, cada globus va acompanyat d’un petita targeta explicativa sobre la iniciativa."Em sembla molt bé que el Barça i l’Unicef engeguin campanyes com aquesta i ajudin la infància que pateix aquesta malaltia a l’Àfrica", ha assegurat Yolanda Garmon, mare de família que ha recollit, juntament amb el seu fill, un globus a la Plaça Universitat de Barcelona.Dubu es passeja per Barcelona
Aquest vespre, més
La segona gran acció de la campanya es durà a terme aquest diumenge al vespre, quan els jugadors d'ambdós equips de futbol surtin al camp acompanyats d'un nen que portarà també l’osset Dubu. En les seves samarretes, lluiran l'eslògan de la campanya "stop sida infantil" i una invitació per visitar el web.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana