Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un mosaic per commemorar els 110 anys


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.11.2009 12:52

Un mosaic per commemorar els 110 anys

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona celebra aquest diumenge els seus 110 anys d’història. El Camp Nou es guarnirà amb un mosaic especial per commemorar aquesta efemèride just abans de què comenci el partit entre el Barça i el Reial Madrid.


Un total de 22.000 cartolines ompliran de color la zona lateral del Camp Nou amb les inscripcions de l’any de fundació del club, l’any actual i la paraula “Barça”. Els colors de la senyera onejaran als dos extrems. Aquest serà el missatge que es podrà llegir al mosaic de l'estadi.

Instruccions i missatge solidari

LOGO-110-PER-WEB.jpgAl dors de les cartolines que composaran el mosaic s’hi podran trobar les instruccions sobre com utilitzar-les i, a més, informació de la campanya de sensibilització sobre la sida impulsada per la Fundació i l’Unicef, amb la imatge de l'ós Dubu (més informació a: www.dubucontrasida.org).

Un logotip especial

L’altre símbol gràfic que s’ha creat especialment per a la celebració d’aquests 110 anys d’història de l’entitat és un logotip on també s’hi poden veure els anys de fundació del club i l’any actual. Es farà servir en totes les accions vinculades a aquesta efemèride organitzades pel club.
Un mosaic per commemorar els 110 anys


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana