Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Per la dignitat nacional


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.11.2009 19:30

Per la dignitat nacional

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona s’adhereix a l’editorial que avui publiquen 12 diaris editats al país, en el qual, sota el títol “La dignitat de Catalunya”, es demana al Tribunal Constitucional respecte a l’Estatut aprovat en referèndum.


El FC Barcelona, que diumenge celebrarà el seu 110 aniversari, avui torna a defensar els drets i les llibertats de Catalunya i reclama que es respecti la realitat social, cultural i econòmica del país, així com els elements lingüístics que li són propis.

pancarta_03.jpgEl compromís històric del FC Barcelona amb Catalunya és inequívoc. Sempre s’ha pronunciat a favor de la recuperació de les llibertats i drets de Catalunya. L’any 1918 durant la campanya dels ajuntaments catalans a favor d’un estatut d’autonomia; als anys 20 suportant la repressió de la dictadura de Primo de Rivera; als anys 30 fent bandera del lema ‘Esport i ciutadania’; durant el franquisme afirmant-se com a ‘més que un club’ i posteriorment l’any 1977, reclamant l’Estatut d’Autonomia amb la unanimitat de l’assemblea de socis compromissaris. Al 2005, el club va donar suport a l'Estatut aprovat pel Parlament de Catalunya. Avui el FC Barcelona torna a defensar l’Estatut que el poble de Catalunya va aprovar en referèndum el juny del 2006.

El FC Barcelona no renuncia a exercir el paper institucional que li pertoca. Ho fa dia rere dia projectant sense complexos la imatge de Catalunya al món i transmetent els valors propis de l’esport i els del FC Barcelona en particular. Avui, a banda d’això, cal defensar la dignitat nacional de Catalunya.

Diumenge el FC Barcelona farà 110 anys. Els celebrarà com els ha viscut, sent fidel a Catalunya i als anhels de llibertat de la seva gent.
Per la dignitat nacional


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana