Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça amb els Special Olympics


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.11.2009 20:27

El Barça amb els Special Olympics

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb Special Olympics per desenvolupar activitats conjuntament. La propera, la cursa d’aquest diumenge.


La Fundació FC Barcelona i Special Olympics Catalunya han signat aquest dijous un conveni de col·laboració, vigent fins el juny del 2011, per dur a terme accions conjuntes destinades a la promoció i normalització de la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual. Representant el club han assistit el vicepresident, Alfons Godall i la directora general de la Fundació, Marta Segú.

Activitats constructives
  

Aquestes accions aniran encaminades a millorar la percepció social dels i les esportistes amb discapacitat intel·lectual amb la finalitat que aquests puguin reconèixer la seva capacitat, l’esforç i la constància que implica la superació de les barreres que es troben en el camí. ‘Portem tres anys d’intens treball amb Special Olympics Catalunya i hem decidit establir aquest conveni, perquè la nostra responsabilitat social corporativa inclou també l’ajuda a les persones amb discapacitat intel·lectual’, ha assegurat Marta Segú, directora general de la Fundació.
 
Lluitant per la qualitat de vida
 
Per a Josep Pijoan, president de Special Olympics Catalunya, aquesta entesa suposa "un reconeixement cap a nosaltres. El Barça se solidaritza, un cop més, amb les persones amb discapacitat per lluitar per la seva qualitat de vida i la seva felicitat".
El Barça amb els Special Olympics
La propera cita, aquest diumenge
Aquest diumenge es durà a terme la XII Marxa Special Olympics – APPS que cita els seus particpants a les 10.30h a la Plaça Maria Cristina de Barcelona i que clourà al Palau Blaugrana, un any més, amb jocs esportius i actuacions musicals. Enguany, com a novetat, s’entregaran els 'I Premis Special Olympics Catalunya'.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana