Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els jugadors, contra la sida infantil


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.11.2009 14:02

Els jugadors, contra la sida infantil

www.fcbarcelona.cat


Diversos jugadors del primer equip han participat en la gravació d’un espot que forma part de la campanya ‘La sida també és cosa de nens’ impulsada per la Fundació i l’Unicef.


‘La sida també és cosa de nens’ és el nom de la campanya de sensibilització sobre la sida infantil que la Fundació FC Barcelona i l’Unicef posaran en marxa aquest proper diumenge, coincidint amb  clàssic. Una campanya que pretén comunicar l’impacte que té aquesta malaltia en els més joves. 

El primer equip, involucrat

ibra.JPGValdés, Alves, Ibrahimovic, Keita i Iniesta han estat els jugadors que han prestat la seva imatge per a l’espot de reforç d’aquesta iniciativa solidària. En aquest vídeo, produït per Barça TV, els jugadors descobreixen qui és Dubu, l’osset de peluix protagonista de la campanya i anuncien que l’autèntic protagonista del clàssic d’aquest diumenge no seran ells sinó l’osset.
 
Dubu té la sida
 
dubu.jpgAquest osset, que duu la paraula ‘sida’ brodada a la panxa, representa els 2,6 milions d’infants que viuen amb el VIH arreu del món i tots els que han mort per culpa de la malaltia. El vídeo també ofereix dades impactants sobre aquesta pandèmia: hi ha 15 milions de nens orfes arreu del món per causa de la sida i cada minut mor un nen per aquesta malaltia al món.
   
Fotos: arxiu FCB.
Fotos: arxiu FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Diumenge, la campanya
Aquest diumenge entrarà en servei el web oficial d’aquesta campanya www.dubucontrasida.org, una pàgina que permetrà als més joves conèixer detalls sobre aquesta malaltia i, a través de jocs interactius, aconseguir guarir en Dubu. La campanya també durà a terme accions de carrer per la ciutat de Barcelona, on es repartiran globus de Dubu amb material informatiu, a més d’una acció de camp quan els jugadors saltin al terreny de joc. Els jugadors d'ambòs equips sortiran de la mà d'uns infants que duran l'osset Dubu amb ells i una samarreta amb la inscripció 'Stop Sida Infantil'.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana