Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El concurs 'Ens hi deixem la pell' té guanyador


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.11.2009 13:44

El concurs 'Ens hi deixem la pell' té guanyador

www.fcbarcelona.cat


Jaume Sardà Mata ha estat el guanyador de les dues entrades pel clàssic que se sortejaven entre tots els participants a la campanya de creació d’espots 'Ens hi deixem la pell'. La iniciativa ha tingut una bona resposta.


Tal i com va fer el primer equip davant l’Inter de Milà (2-0), els aficionats blaugranes han demostrat que realment són capaços de deixar-se la pell pel seu equip. Com ja s’avançava en les bases del concurs, ja ha tingut lloc el sorteig entre tots els participants d’una invitació doble per assistir al Barça-Madrid del proper diumenge 29 de novembre. El guanyador del sorteig celebrat davant de notari ha estat Jaume Sardà Mata qui podrà viure en primera persona un dels partits més importants de la temporada al Camp Nou.

Publicistes per un dia

puyol_por_capas.jpgLa campanya de ticketing 'Ens hi deixem la pell' va permetre als aficionats barcelonistes convertir-se en publicistes, actors i directors per un dia. L’objectiu era crear un espot mostrant com es deixaven la pell pel Barça. Un cop tancat el termini, el passat 19 de novembre, arribava l’hora dels sorteigs i les valoracions del jurat que havia de triar els 10 millors vídeos entre totes les propostes. El premi per a ells, participar en el proper espot oficial de la campanya 'Ens hi deixem la pell'.

Bona resposta de l’afició

La resposta que ha tingut la iniciativa creativa i de participació de l’afició en l’elaboració d'espots publicitaris demostrant com es deixaria la pell pel Barça ha estat més que rellevant: 56 han estat els vídeos vàlids que s’han produït i enviat, que es poden consultar a Youtube La procedència de les diferents propostes és de 12 nacionalitats diferents, fet que mostra un cop més que el Barça arriba arreu, des dels Estats Units a Libèria, Veneçuela, Colòmbia, França, Aràbia Saudita, Polònia, Iran o Israel.

El concurs 'Ens hi deixem la pell' té guanyador


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana