Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les Jornades Armand Carabén, al detall


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.11.2009 12:05

Les Jornades Armand Carabén, al detall

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts 24 de novembre es duran a terme les Jornades Armand Carabén sobre economia del futbol, que tindran lloc a l’IESE de Barcelona.


A continuació repassem els horaris i el programa previst per a aquestes Jornades. Cal recordar que totes les Jornades són en anglès i que hi haurà disponible un sistema de traducció simultània. 

Al matí, les primeres conferències

Després de l’acte inaugural i la benvinguda, que tindrà lloc entre les 9.15 hores i les 9.30 hores, i on asistirá el president Joan Laporta, es farà la primera de les conferències, titulada ‘El mercat dels drets de retransmissió dels partits de futbol: evolució i normativa’. Serà de les 9.30 hores a les 11.15 hores.

Després d’una pausa de mitja hora, arribarà el torn per a la segona conferència del dia, que tractarà sobre les ‘Lligues d’esports professionals: contrastant diferents punts de vista i objectius’ (de les 11.45 hores a la 13.30 hores).

A continuació, de la 13.30 hores a les 14.30 hores està prevista l’hora per dinar.

A la tarda, dues més

De les 14.30 a les 16.15 hores tindrà lloc la conferència ‘El mercat laboral dels jugadors de futbol: recent evolució i dades economètriques'. Després d’una nova aturada de mitja hora, començarà una taula rodona sota el nom ‘Perspectives i reptes econòmics per als clubs de futbol d’elit’ ( de les 16.45 hores a les 18.45 hores), on entre d’altres participarà el director general corporatiu del FC Barcelona, Joan Oliver.
Les Jornades Armand Carabén, al detall


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana