Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


FCB-Inter: incidència en la venda d'entrades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.11.2009 21:17

FCB-Inter: incidència en la venda d'entrades

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona informa que aquest migdia, durant aproximadament 30 minuts i degut a un error de tipus tècnic aliè al club, s'han posat a la venda entrades per al partit Barça–Inter, quan l'inici del procés de venda havia de començar aquest divendres


Durant aquest període s'han venut, a través de Servicaixa, un total de 248 entrades per al partit de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i l'Inter de Milà (24 de novembre). L'errada, que s'ha produït degut a error tècnic exclusivament en els canals de venda de Servicaixa, ha estat subsanada de manera inmediata.

Les vendes s’han efectuat en la seva totalitat a no socis del club, procés prohibit en partits de la Lliga de Campions de relevància especial, com és el cas.

Les entrades venudes erròniament seran anul•lades i no serviran per accedir al Camp Nou el dia del partit. S’informa als socis que aquest gruix d'entrades, es posaran a la venda aquest divendres conjuntament amb la resta d'entrades disponibles.

Per últim, informem que el FC Barcelona restarà exempt de responsabilitat sobre les possibles reclamacions derivades d’aquesta errada, aliena al club i lamentem les molèsties que la mateixa pot haver ocasionat a tercers.

Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana