Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Divendres, entrades per al Barça-Inter


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.11.2009 13:21

Divendres, entrades per al Barça-Inter

www.fcbarcelona.cat


Aquest divendres a les deu del matí es posen a la venda per als socis i per al públic en general, noves entrades per al partit contra l'Inter de Milà.


Aquestes entrades són les que provenen de les localitats alliberades pels socis amb abonament al Camp Nou, a través del servei del Seient Lliure i per tant, fins a l’inici del partit, hi haurà la possibilitat de comprar entrades. La disponibilitat d’entrades anirà variant en cada moment segons el ritme d’alliberació i de la venda.

Canals per als socis

Per als socis, la compra de les entrades es pot fer a través dels següents canals de compra: el lloc web del club FCBarcelona.cat i els canals de Servicaixa. També es podran adquirir presencialment a les taquilles del club i als centres FNAC i Carrefour. Es poden comprar un màxim de 6 entrades per soci, amb un 20% de descompte sobre el preu de la primera entrada.

Canals per al públic en general

Per al públic en general, les entrades per aquest partit només es podran adquirir presencialment: a les taquilles del club i als centres FNAC i Carrefour.
Divendres, entrades per al Barça-Inter


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana