Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“També ha estat l’any de la Fundació”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.11.2009 17:08

Marta Segú: “També ha estat l’any de la Fundació”

Berta Brau


El XICS de Burkina Faso és el setè centre d’ajuda a infants vulnerables inaugurat durant el 2009 per la Fundació del Barça. Set XICS a sis països és el “satisfactori” balanç del que ha estat “l’any de la Fundació”.


Missió complerta. Amb aquesta satisfacció ha aterrat a Barcelona l’expedició barcelonista encapçalada pel president Joan Laporta i completada per Joan Oliver, director general corporatiu del club, i Marta Segú, directora general de la Fundació del FC Barcelona, després d’haver inaugurat l’últim centre XICS dilluns passat. Feta l’última inauguració de l’any, és hora de fer balanç anual: set centres en un any, sis països, tres continents i més de 1.100 nens i nenes vulnerables que rebran les ajudes directes d’aquests XICS.

Un centre molt barcelonista

Burkina Faso és el país i Ouagadougou la ciutat on hi ha el darrer centre extraescolar de suport als infants vulnerables inaugurat aquest any 2009. “Es tracta d’un centre que donarà suport a 120 nens i nenes vulnerables d’un barri amb moltes necessitats socials i sanitàries”, explica la directora general de la Fundació, Marta Segú, “a més, l’entitat amb la qual treballem a Ouagadougou és molt barcelonista i, per tant, estan encantats amb el nostre suport”.

Set centres en un any

DSC_0198.JPGEl d’Ouagadougou és l’onzè XICS creat des que es va impulsar la iniciativa i el setè centre inaugurat en aquest 2009, un balanç, sens dubte, molt satisfactori: “Aquest any 2009 ha estat també l’any de la Fundació, no només l’any del triplet. Hem inaugurat set XICS arreu del món i estem molt satisfets, perquè estem recollint els fruits de tota la feina i l’esforç que fem des de la Fundació del Barça per tenir projectes tècnicament sòlids en indrets on realment hi ha infància vulnerable”.

Més de 1.100 beneficiaris directes

En aquest any 2009 barcelonisme i solidaritat s’han unit per fer millor la vida de més de 1.100 nens vulnerables gràcies als centres de Burkina Faso (Ouagadougou), l’Equador (Portoviejo), l’Índia (Bathalapalli), Mali (Bamako), Mèxic (El Salto i Tonalá) i el Marroc (Tànger). Set centres que treballen per reforçar l’escolaritat, l’assistència sanitària, el suport psicosocial i l’accés a l’esport de la infància vulnerable de diversos continents.
Marta Segú: “També ha estat l’any de la Fundació”
Un global d’onze centres XICS
A banda dels set centres inaugurats durant aquest 2009, la Fundació del FC Barcelona ha impulsat quatre centres XICS més al Brasil (Taquaritinga), Catalunya (Santa Coloma de Gramenet), el Senegal (Richard Toll) i Malawi (Chezi) i ha ampliat la presència de la Fundació del Barça a quatre continents.
D’altra banda, aprofitant la inauguració del centre XICS de l’Índia a Bathalapalli, Joan Laporta i Marta Segú van col·locar el 13 de febrer del 2009 la primera pedra d’un futur XICS situat a la localitat d’Atmakur.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana