Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Canvis a la Junta directiva


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.11.2009 17:58

Canvis a la Junta directiva

www.fcbarcelona.cat


La Junta directiva del FC Barcelona es remodela i varia les funcions d'alguns dels seus integrants. Albert Perrín passa a ser un dels cinc vicepresidents i Xavier Sala i Martín és el nou tresorer, entre altres canvis.


Després de la Junta itinerant celebrada aquest divendres a Perpinyà , el president Joan Laporta ha anunciat els canvis que afecten l'organigrama funcional de la Junta Directiva. Laporta ha explicat les raons d'aquesta reestructuració: "Hem volgut fer una reassignació de funcions i càrrecs de la Junta directiva amb la finalitat de ser més operatius. Volem donar un nou impuls a l'ordre de govern".

2009-11-13_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_PERPIGNAN_095.JPGAlbert Perrín, fins ara vocal responsable de la relacions amb organismes i federacions esportives internacionals, serà el nou vicepresident de l’àrea institucional. D'aquesta manera, assumeix una part de responsabilitat que quedava vacant després de la dimissió del vicepresident Joan Franquesa . Precisament, Joan Laporta ha tingut unes paraules d'agraïment cap a Joan Franquesa de qui ha dit que "ha fet molt bona feina. Vull agrair-li la seva dedicació aquests anys al Barça. Ha estat un directiu molt bo i que ha fet molt bona feina".

Jaume Ferrer, àrea de patrimoni

2009-11-13_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_PERPIGNAN_084.JPGPer la seva banda, el vicepresident Jaume Ferrer assumeix una altra de les responsabilitats de Joan Franquesa: l'àrea de patrimoni. A més, Ferrer seguirà sent el directiu responsable de la secció d'hanbol.

Joan Boix i Xavier Sala i Martín

2009-11-13_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_PERPIGNAN_056.JPGPer la seva banda, Joan Boix continuarà a la vicepresidència de l’àrea econòmica, un departament que absorbeix també l’àrea de màrqueting i mèdia, fins ara a mans de Ferrer. A més, Xavier Sala i Martin, fins ara vocal, serà el nou tresorer de l'entitat, funció que fins ara ocupava Joan Boix.

Canvis a la Junta directiva

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Colomer, responsable del futbol sala
Josep Anton Colomer, vocal de la Junta Directiva, passa a ser el nou directiu responsable del futbol sala. D’aquesta manera, Jordi Torrent, que fins ara presidia la secció d’hoquei patins i futbol sala, passa a només encarregar-se de l’hoquei.

Per la seva banda, Magda Oranich és la directiva responsable de la Fundació, que depèn de l'àrea social. I Jacint Borràs continua sent el president del Barça Atlètic, àrea que forma part de la vicepresidència esportiva, i, a més, formarà part de la Federació Catalana de Futbol, sent-ne un dels vocals.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana