Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Perpinyà rep la Junta Directiva


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.11.2009 13:14

Perpinyà rep la Junta Directiva

Míriam Nadal (enviada especial) / Anna Segura


La Junta Directiva s’ha traslladat fins a la Catalunya Nord, concretament fins a Perpinyà, per fer una nova reunió itinerant. Al matí els membres de la Junta han visitat la Penya Barcelonista i han estat rebuts per les autoritats de la ciutat.


Des del 2003, any en què Joan Laporta va assumir la presidència del FC Barcelona, la Junta Directiva ha dut a terme diverses juntes itinerants arreu del territori català. En aquesta ocasió, el president i els directius s’han desplaçat fins a Perpinyà, lloc d’origen del directiu de l’àrea social, Patrick Auset.

Visita a la PB de Perpinyà

2009-11-13_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_PERPIGNAN_003.JPGEl primer que han fet els membres de la Junta Directiva ha estat acostar-se fins a la seu de la Penya Barcelonista de Perpinyà. Allà, a més de ser rebuts pels socis de la penya blaugrana, també els han donat la benvinguda un grup de nens de La Bressola que han cantat l’himne del Barça.

Acord amb La Bressola

2009-11-13_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_PERPIGNAN_030.JPGCoincidint amb la visita a Perpinyà, el FC Barcelona ha aprofitat per signar un conveni de col•laboració amb La Bressola. Recordem que aquesta és una institució educativa, amb vuit escoles situades a la Catalunya Nord, i que té com a objectiu la immersió lingüística del català a França.

Rebuts per l’alcalde

2009-11-13_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_PERPIGNAN_044.JPGPosteriorment, la Junta s’ha desplaçat fins a l’hotel Pams, que forma part de les dependències de l’ajuntament de Perpinyà, on han estat rebuts per l’alcalde Jean-Marc Pujol. Durant la visita hi hagut intercanvis d’obsequis i diversos parlaments. L'alcalde ha definit el Barça com "una institució que en fa tenir els peus a terra i el cap als núvols". Per la seva banda, el president Joan Laporta s'ha mostrat agraït a les paraules de Jean-Marc Pujol.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Junta de treball
A dos quarts d’una del migdia ha començat la sessió de treball de la Junta Directiva al mateix hotel Palms. A la reunió no hi han assistit els directius Albert Perrín, Magda Oranich i Alfons Castro. Al voltant de les 5 de la tarda es farà la compareixença en roda de premsa.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana