Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Com deixar-se la pell dissabte al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.11.2009 10:15

Com deixar-se la pell dissabte al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


Una càmera de Barça TV permetrà que els socis i aficionats enregistrin, durant la prèvia del Barça-Mallorca, les diverses maneres que tenen de deixar-se la pell amb el primer equip.


En la prèvia del partit entre el FC Barcelona i el Mallorca de dissabte, el club oferirà una nova via perquè els aficionats participin en la campanya de ‘ticketing’ titulada ‘Ens hi deixem la pell’ . Una càmera de Barça TV permetrà enregistrar les diverses maneres que tenen els barcelonistes de deixar-se la pell animant el conjunt dirigit per Pep Guardiola.   

De 18.30 a 20.00 hores  
logobarsatv.jpg
Aquesta càmera estarà situada a l’esplanada de tribuna del Camp Nou des de les 18.30 i fins les 20.00 h, moment en què començarà el partit. Els qui vulguin participar en aquesta iniciativa audiovisual tenen llibertat creativa total. Podran escenificar la seva idea portant el seu propi ‘attrezzo’ o bé deixar-se endur per la improvisació.
 
La participació tindrà premis
 
Totes aquelles persones que gravin els vídeos dissabte a la tarda s’enduran, com a regal, els adhesius d’‘Ens hi deixem la pell’ que simulen els tatuatges que llueixen els jugadors a l’espot.
 
D’altra banda, entre tots els participants se sortejaran invitacions dobles per venir a veure al Camp Nou el proper Barça-Madrid. Els autors dels deu millors vídeos podran participar en el següent espot d’aquesta campanya.
  
Com deixar-se la pell dissabte al Camp Nou
Animació a l'esplanada
Per afavorir la desinhibició davant la càmera un ‘speaker’ animarà els assistents. Per la seva banda, els Barça Toons també recorreran l’esplanada, amb els seus ‘tatoos’ inclosos, per amenitzar la prèvia als més menuts.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana