Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Corea del Sud tindrà un campus de l'FCB Escola


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.11.2009 12:24

Corea del Sud tindrà un campus de l'FCB Escola

www.fcbarcelona.cat


El 'model Barça' segueix en expansió. Ara és el torn de Jeju, una illa de Corea del Sud, on a començaments del 2010 es farà un campus de l'FCBEscola.


El director esportiu de l'FCB Escola, Julio Alberto Moreno, va ser l'encarregat de presentar aquest campus de Jeju (Corea del Sud), amb la presència dels mitjans de comunicació locals. Aquesta illa coreana acollirà, del 25 al 29 de gener i de l'1 al 5 de febrer del 2010, la celebració d'aquesta iniciativa.

julioalberto2ok.jpgÉs un campus adreçat a uns 200 infants, d'entre 10 i 14 anys, que durant dues setmanes rebran formació dels tècnics de l'FCB Escola en un projecte organitzat per TRI International.

L’objectiu d’aquest campus és que els nens i nenes coreans aprenguin a jugar a futbol seguint la metodologia, la filosofia i l’estil del FC Barcelona per uns dies.

L’illa de Jeju està situada al sud del país, on també se segueix amb atenció el Barça. Per això, la visita de Julio Alberto i l'FCB Escola l'han seguit de ben a prop diversos mitjans de comunicació coreans.

Corea del Sud tindrà un campus de l'FCB Escola
Campus al món

Aquest 2009 ja s’han fet 16 campus de l'FCB Escola arreu del planeta. Més de 2.000 infants hi han participat en països com ara els Estats Units, el Japó, Turquia, els països escandinaus o el Perú. També s’han fet clínics a l'Índia i al Vietnam.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana