Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Classes contra incendis


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.10.2009 18:14

Classes contra incendis

www.fcbarcelona.cat


Seguint les necessitats del Pla d’Autoprecció del Club en formació dels Equips d’Emergència, aquest dijous, empleats de l’entitat han fet un curs pràctic contra incendis.


Al lateral de l’Estadi, a la zona que toca a la Maternitat, s’ha fet aquest matí un curs pràctic de preparació contra incendis. Aquesta sessió l’ha fet empleats del club seguint la normativa de formació d’Equips d’Emergència en les empreses.

2009-10-29_CURSO_BOMBEROS_001.JPGDiferents instructors han explicat als treballadors, les tècniques bàsiques per actuar davant un incendi i la manera d’utilitzar els equips adequats. Així, de nou del matí a dotze del migdia, una dotzena d’empleats equipats amb els uniformes i cascs pertinents han atès primer a un programa teòric i després ha realitzat les pràctiques.

En la unitat mòbil situada a prop de l’antic camp d’entrenament de la Masia, els empleats han hagut d’extingir incendis en interiors i exteriors amb extintors de CO2, amb mànegues i han hagut de resoldre situacions de problemàtiques de fums en espais tancats.

Classes contra incendis


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana