Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els nous abonaments entren en vigor


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.10.2009 18:57

Els nous abonaments entren en vigor

www.fcbarcelona.cat


Els nous abonaments, que permeten l'accés al Palau Blaugrana per poder gaudir de les quatre seccions professionals del FC Barcelona durant aquesta temporada, entraran en vigor aquest mateix divendres.


El punt d'inflexió entre la utilització dels passis de la campanya passada i els del nou any esportiu el marcarà el partit de futbol sala entre el FC Barcelona i El Pozo Múrcia. Aquest gran partit de futbol sala serà l'encarregat de rebre els nous socis blaugrana i també els més veterans.

La utilització dels nous abonaments no només repercutirà en l'entrada al partit de futbol sala, sinó també en l'accés al bàsquet del dissabte i de l'handbol, que juga aquest diumenge contra l'Ademar de Lleó.
Els nous abonaments entren en vigor
Es retiraran els abonaments antics
En el cas que s'intenti entrar al Palau amb un abonament de la temporada passada, es procedirà a la retirada de l'abonament caducat. Tot i que la setmana passada els socis podien entrar al Palau amb qualsevol dels abonaments, el de l'any passat o l'actual, a partir de divendres l'antic no podrà passar el torn de les diferents portes d'accés.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana