CatalÓ

Salta el menu

Men˙ d┤idiomes


El Barša, premi LiberPress Catalunya


Torna a l┤inici de la plana

Contingut

Enllaš al contingut associat

Club

21.10.2009 16:49

El Barša, premi LiberPress Catalunya

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha estat distingit amb el premi LiberPress Catalunya pel paper de la Fundaciˇ i els seus projectes de clara vessant solidÓria.


Aquesta associaciˇ de carÓcter no governamental, humanitÓria i sense Ónim de lucre, que tÚ entre els seus objectius promoure una “cultura de la solidaritat”, ha concedit enguany el premi al FC Barcelona per la seva vessant solidÓria.

SerÓ a Girona, on va nÚixer l’associaciˇ el 1999, on aquest dijous, a dos quarts de nou del vespre i a l’Auditori de Girona, es lliurarÓ aquesta distinciˇ.

Nou reconeixement

Liberpress valora la dimensiˇ esportiva del club per˛ sobretot premia la vessant solidÓria. Segons l’associaciˇ, premien al “Barša que fa guanyar infants i necessitats, que aixeca i vessa solidaritat i humanisme cap a territoris mÚs dissortats i persones indefenses”.

Des de l’organitzaciˇ no s’oblida la consecuciˇ de les Cinc Copes i com ha aix˛ el club ho ha traslladat a la societat. “No podem oblidar les cinc copes (esperant que aviat siguin sis) i l’immens bÚ social, anÝmic, corporal, psicol˛gic i nacional que ha aportat als catalans culers, per˛ volem premiar que rera el fantÓstic Barša del camps de futbol, hi ha un altre Barša fantÓstic que treballa en altres ambicions i reptes mÚs amagats i menys espectaculars i juga uns altres partits, solidaris i humans, en els quals mai no es perd”.

El Barša, premi LiberPress Catalunya


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barša


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pÓgina web Ús l┤˙nica oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l┤inici del contingut d┤aquesta plana
Torna a l┤inici de la plana