Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“És un tema tancat des de fa cinc mesos”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.10.2009 21:49

Laporta: “És un tema tancat des de fa cinc mesos”

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta ha insistit en donar per tancat l’assumpte de les auditories de seguretat realitzades a quatre vice-presidents del club i lamenta que hi ha gent que “no suporta que el club estigui passant pel millor moment de la història".


Pocs minuts després d’aterrar a l’aeroport del Prat procedent de Sudamèrica on s’han inaugurat dos centres XICS, el president Joan Laporta ha atès els mitjans de comunicació. Dos temes principals damunt la taula: el primer, les publicacions relacionades amb les auditories de seguretat als vice-presidents blaugranes; el segon, el contingut d’una conversa privada amb el president de la Junta d’Extremadura.

Un tema tancat

“El Barça està vivint els millors moments de la seva història, vinc de Mèxic, Ecuador, Argentina, on hi ha un gran reconeixement per com està el FC Barcelona”, ha començat el president, “i això contrasta amb el fet que hi hagi gent que ens té ganes i no para en el seu intent de desestabilitzar el club quan és un tema tancat des de fa cinc mesos. Si en junta cal tornar-ho a parlar, ho parlarem i ho tancarem internament com creiem convenient en interès del club i dels afectats. El tema però, està resolt.”

“Una junta dinàmica i viva”

Davant aquesta situació, el prec és clar : “No ens queda més remei que demanar que ens deixin treballar tranquils per mantenir el Barça en el bon moment en què està”. En aquest sentit el President ha assegurat que “la junta no està dividida”: “Hi ha diversitat d’opinions que es posen en comú per prendre decisions. Això és bo perquè és senyal que és una junta dinàmica i viva”.

Una conversa privada

El president Joan Laporta no ha volgut desvetllar el contingut d’una conversa privada mantinguda fa uns mesos amb el president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara : “Sento un gran respecte per Extremadura, els extremenys i el seu president. La conversa que vam tenir va ser una conversa privada i que no desvetllaré però insisteixo que jo mai he insultat el president de la Junta d’Extremadura”.
Laporta: “És un tema tancat des de fa cinc mesos”
Partidari de mantenir el model vigent
El president blaugrana s’ha mostrat partidari de mantenir intacte el model vigent que implica la separació dels càrrecs de secretari tècnic i entrenador ja que “fins ara ha funcionat bé i és el que més convé pel vestidor i els dirigents de l’entitat”. No obstant afegeix que “pel tipus de personalitat de Guardiola, el de Santpedor podria suposar l’excepció al model”.

La renovació del tècnic barcelonista ha estat un dels altres temes tractats. Laporta s’ha mostrat convençut pel que fa a la continuïtat de Guardiola: “Estic convençut que continuarà, ja prengui la decisió ara o a final de temporada. Crec però que hem de deixar que el Pep estigui còmode i tranquil ja que ja té prou tensió”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana