Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Concert de primera pels veterans


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.10.2009 02:08

Concert de primera pels veterans

Míriam Nadal


L’Agrupació Barça Veterans gaudeix d’un concert de primera a l’Auditori. Serrat i Escobar entre d’altres artistes posen veu al mig segle de vida els veterans.


Joan Manuel Serrat, Núria Feliu, Manolo Escobar, el Cor Jove de l’Orfeó Català, Dyango, Miquel Pujol i el grup N’Gai N’Gai han estat els encarregats de convertir el vespre d’aquest dilluns a l’Auditori en un concert festiu, blaugrana i alhora, proper per celebrar el 50è aniversari de l’Agrupació Barça Veterans.

Aquest acte ha comptat amb la presència dels vicepresidents del Barça, Alfons Godall i Rafael Yuste així com també de la directiva Magda Oranich.

Primera part del concert

veterans_concert.jpgEl concert ha començat les veus més joves i melodioses, és a dir, el Cor Jove de l’Orfeó Català amb cançons com ‘Muntanyes del Canigó’. Després ha estat el torn de Dyango que ha interpretat entre altres temes ‘La Mare’ i ha estat un dels que ha posat més emoció i nostalgia a l’acte. El violoncel de Miquel Pujol amb el ‘Cant dels Ocells’ o la ‘Vall del Riu Vermell’ ha tocat les peces en memòria pels veterans que ja no hi són.

Varietat d'estils

2009-10-05_CONCIERTO_ABV_016.JPGEn la segona part, el grup N’Gai N’Gai han iniciat el segon tram amb els sons més marxosos de la vetllada. Manolo Escobar amb el ‘Visca el Barça’ i ‘Mi carro’ s’ha posat a tots els assistents a la butxaca i ha recordat que el Barça és per a ell, com la seva família.

Núria Feliu ha poemat l’himne del Barça i l’emoció i elpunt final del concert, com no, ha anat a càrrec de Joan Manuel Serrat amb el ‘Temps era temps’ o la cançó dedicada a Ladislau Kubala. Serrat ha mostrat un cop més que és un dels artistes més estimat i venerat pels seguidors blaugrana.

Els beneficis d’aquest concert aniran destinats a la Fundació de l’Agrupació Barça Veterans per ajudar als veterans que es troben en una situació més vulnerable.

Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana