Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça i IRES, per als més vulnerables


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.10.2009 17:03

El Barça i IRES, per als més vulnerables

www.fcbarcelona.cat


La Fundació del Barça i la Fundació de l’Institut de Reinserció Social (IRES) clouen una jornada ludicoesportiva i solidària a la Sala París aquest dissabte.


Coincidint amb l’any del 40è aniversari de la Fundació de l’Institut de Reinserció Social (IRES), la Fundació del Barça i aquesta organització no governamental han clausurat aquest migdia una jornada ludicoesportiva i solidària amb els infants més vulnerables com a protagonistes.

Esports i jocs per als petits més vulnerables

Així, els més menuts –50 nens i nenes– han pogut gaudir de la pràctica esportiva i participar en diferents activitats lúdiques a les instal•lacions blaugrana. Una jornada que ha posat el punt final a la una de la tarda amb un acte a la Sala París i que ha comptat amb la presència del president Joan Laporta.
En aquesta cloenda també hi han assistit el president d’IRES, Manuel Adroer, i Andreu Soldevila, membre del patronat d’aquesta associació i molt vinculat a la família blaugrana.

Col•laboracions amb entitats solidàries del país

2009-10-03_FUNDACIO_IRES_008.JPGLaporta ha destacat el valor que per al Barça col•laborar amb fundacions com l’Institut de Reinserció Social. “La relació amb la família Soldevila ve de lluny i és una relació d’amistat. Quan ens van dir que celebraven el seu quarantè aniversari teníem clar que hi havíem de col•laborar perquè tenim aquesta responsabilitat i l’hem desenvolupat”, ha explicat el màxim mandatari blaugrana.
Pel president blaugrana, veure el camí d’aquestes fundacions, amb tanta experiència en l’àmbit de la solidaritat, és un bon exemple per a una fundació més jove però molt activa i potent com és la del Barça. “La nostra fundació està en procés d’aprenentatge i fa una funció social molt important. És un pilar i ara no es podria entendre el Barça sense ella. De fundacions com IRES, n’aprenem cada dia”, ha subratllat Laporta.

Agraïments per la tasca

El president ha agraït als treballadors de la Fundació la seva tasca diària i els seus esforços, així com també a Julio Alberto Moreno, director de l’FCB Escola i que ha encapçalat aquesta jornada ludicoesportiva per als nens i nenes que més ho necessiten.

El Barça i IRES, per als més vulnerables
Lluny i a prop
L’acte d’aquest dissabte ha estat una mostra més de la feina de la Fundació que combina projectes internacionals, com els centres XICS, amb actuacions pels infants més vulnerables de Catalunya. Un nou exemple, la col•laboració amb IRES.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana