Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Fundació inaugurarà tres centres XICS


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.10.2009 11:16

La Fundació inaugurarà tres centres XICS

Marc Parramón


Una comitiva encapçalada per Joan Laporta inaugurarà la propera setmana tres nous centres XICS, dos a Mèxic i un a l’Equador.


Una delegació blaugrana, amb Joan Laporta al capdavant, sortirà de Barcelona el proper diumenge dia 4 d’octubre en direcció a Mèxic per inaugurar oficialment, dilluns dia 5, els dos centres XICS que la Fundació FC Barcelona ha posat en marxa en col•laboració amb la Fundació Rafa Márquez, Fútbol y Corazón en aquest país.

Amb la presència de Rafa Márquez

Aprofitant l’aturada de Lliga, Rafa Márquez, president de la fundació que duu el seu nom, serà present a les inauguracions dels dos centres, situats a l’estat de Jalisco. La primera inauguració es durà a terme a les 12h (hora local) a la localitat d’El Salto i la segona, cap a les 17.00 h a la població de Tonalá. Aquest dos centres XICS sumen un total de 400 beneficiaris, la gran majoria infants i joves en risc d’exclusió social de la zona.

De Mèxic a l’Equador

Dimarts al matí la comitiva blaugrana sortirà de l’aeroport de Guadalajara cap a l’Equador, on aterrarà a mig matí. A primera hora de la tarda, s’inaugurarà el XICS de l’Equador, situat a la localitat de Portoviejo. Aquest centre acull 160 beneficiaris del barri de Las Cumbres d’aquesta localitat, una zona amb importants deficiències en infraestructures bàsiques en matèria sanitària i educativa.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
La família XICS
En l’actualitat la Fundació té 12 XICS en 10 països diferents. La família XICS té centres a: Catalunya, el Marroc, el Senegal, Mali, Burkina Fasso, Malawi, l’Índia (amb dos centres), Brasil, l’Equador i Mèxic (amb dos centres més).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana