Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Jornades educatives al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.10.2009 13:04

Jornades educatives al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona ha organitzat aquest dijous unes sessions esportives i educatives per a un centenar de joves participants en el Campus de la Pau.


Aquest dijous ha estat una jornada especial per al centenar de joves praticipants en el Campus de la Pau que cada any organitza la Fundació Fòrum Universal de les Cultures i que permet a joves d’arreu del món gaudir d’uns dies de convivència i reflexió. Enguany aquest Campus se celebra a Barcelona i té dues edicions, la primera va del 25 de setembre al 4 d’octubre i una de les activitats programades s’ha dut a terme a les instal·lacions del Camp Nou, en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona. 

L’esperit de les Jornades d’Esport Solidari  
2009-10-01_JORNADA_ESPORT_SOLIDARI_010.JPG
La Fundació ha adaptat l’esperit del seu programa propi JES (Jornades d’Esport Solidari) en un conjunt d’activitats que, tutelades per l’exblaugrana Julio Alberto Moreno, han permès als joves gaudir de diversos jocs, alhora que han posat de manifest entre ells els valors positius de la pràctica esportiva.
 
També visita a les intal·lacions del club
 
Després de suar la samarreta, els joves han pogut visitar les instal·lacions del club seguint el Tour del Museu, que els ha dut pel túnel de vestidors, la gespa i la sala de premsa, per acabar fent un recorregut pels títols aconseguits per les diverses seccions del club al Museu FCB.
Jornades educatives al Camp Nou
D'arreu del món
Els joves participants han estat escollits per l’organització del Campus de la Pau per pertànyer a zones en conflicte o que han patit desastres naturals o són zones de probresa extrema. El centenar de joves que han gaudit d’aquesta jornada al Camp Nou han vingut de les ciutats següents: Alger, Amman, Barcelona, Betlem, Ciutat del Cap, Casablanca, Colònia, Dakar, Dhaka, Gdansk, Istanbul, Maputo, Medellín, Monterrey, Montevideo, Nàpols, Salvador de Bahía, Sarajevo, Trípoli, Valparaíso i Zhengzhou.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana