Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La nova guia del Museu, a la venda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.07.2009 12:28

La nova guia del Museu, a la venda

www.fcbarcelona.cat


El Museu del FC Barcelona ha editat una nova guia oficial. L’obra fa un repàs a la història i a les emocions del club, es troba disponible a les taquilles i costa cinc euros.


La primera guia del Museu es va editar el 1994. Des de llavors la història del club s’ha enriquit amb més gestes, més vivències i un triplet. Per aquest motiu, des d’aquesta setmana es troba disponible a les taquilles del Museu un volum de gairebé cent pàgines, il·lustrat amb fotografies, que resumeix la història del FC Barcelona i que complementa la informació que els visitants reben durant el ‘tour’ d’aquesta instal·lació.
 
En tres idiomes
 
2009-07-31_LIBRO_GUIA_DEL_MUSEU_007.JPGLa guia conté els textos en tres idiomes: català, castellà i anglès i es pot comprar per cinc euros a les taquilles del Museu. Segons Jordi Penas, director del Museu del FC Barcelona, “aquest llibre fa més fàcil gaudir de la visita”. I, alhora, permet ampliar la biblioteca particular dels barcelonistes i visitants, “ja que tothom s’enduu a casa un record del Camp Nou”, assegura Penas.
     
La nova guia del Museu, a la venda
GRANS MOMENTS
La guia explica per què el Barça és ‘més que un club’, repassa les seccions esportives de l’entitat i recorre la història del FC Barcelona des de les primeres passes de Gamper fins a la fotografia del triplet.

Durant l’estiu, el Museu del FC Barcelona obre de 10.00 a 20.00 hores. El Tour Camp Nou resta obert fins una hora abans del tancament del Museu. El telèfon d’informació i reserves és: 902 1899 00


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana