Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La nova gespa, col·locada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.07.2009 10:45

La nova gespa, col·locada

www.fcbarcelona.cat


El Camp Nou ja ha recuperat la seva imatge habitual, amb el color verd de la nova gespa que cobreix el terreny de joc. D’aquí a pocs dies l’estadi blaugrana tornarà a ser una catifa verda.


Els operaris de Royalverd han complert els terminis previstos i la nova gespa procedent de Bordeus ja està totalment col·locada al Camp Nou. Ara cal convertir aquesta magnífica superfície verda en un excel·lent camp de futbol.

Bona adaptació

2009-07-24_NUEVO_CESPED_CAMP_NOU_004.JPGLa gespa ha estat col·locada amb la màxima rapidesa perquè s’adapti al més aviat possible a la climatologia de Barcelona i a la del Camp Nou. En aquest sentit el sistema de reg, amb 52 aspersors independents, desenvolupa un paper clau perquè la gespa es mantingui a una temperatura inferior a la de l’estadi i pugui arrelar amb més rapidesa. Els pans de gespa tenen un gruix de 3,5 centímetres, cosa que també en garanteix l’arrelament sobre el substrat.

Els primers tractaments

El primer que es farà amb aquesta nova gespa és netejar la sorra que encara queda a les fulles després de viatjar en rotlles de 10 metres quadrats des de Bordeus. També rebrà els primers tractaments preventius amb fungicides per evitar l’aparició de fongs i, paral·lelament, es treballarà per tal que la planimetria sigui excel·lent.

Punts topogràfics

2009-07-24_NUEVO_CESPED_CAMP_NOU_003.JPGEls topògrafs també han de passar aquests dies pel Camp Nou per marcar els punts exactes on després es pintaran les línies del terreny de joc. Àrees, córners, centre del camp, línies de fons i de banda quedaran perfectament delimitades. Els punts escollits pels topògrafs són exactes i ja queden definits com a referent.
La nova gespa, col·locada

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


L’estrena, el 19 d’agost
L’estrena de la nova gespa tindrà lloc el dia 19 d’agost, quan es jugui la 44a edició del trofeu Joan Gamper contra el Manchester City. L’objectiu és que aquell dia ja estigui en perfectes condicions.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana