Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Balanç de temporada al Patronat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.07.2009 20:16

Balanç de temporada al Patronat

www.fcbarcelona.cat


El Patronat de la Fundació s’ha reunit aquest dilluns a l’Espai Roma 2009 del Camp Nou i ha fet un balanç molt positiu de les activitats dutes a terme aquesta temporada.


La tradicional reunió de valoració que cada any es duu a terme per aquestes dates i que repassa les activitats de la Fundació FC Barcelona arreu del món ha tingut lloc aquest dimecres a 19.30 hores. L’equip de projectes ha exposat davant el màxim òrgan de govern de la Fundació les evolucions de cadascun dels programes. La reunió ha estat presidida per Joan Laporta i ha comptat amb la presència de patrons com Anna Xicoy, Jordi Porta i Salvador Giner.

Els programes propis s’amplien

2009-07-13_FUNDACION_05.jpgLa xarxa internacional de centres solidaris (XICS) tanca temporada amb dotze centres. Enguany se n’han inaugurat oficialment quatre (el de Bathalapalli a l’Índia, el de Bamako a Mali, el de Santa Coloma de Gramenet a Catalunya i el de Tànger al Marroc). I s’ha posat la primera pedra d’un més (el d’Atmakur també a l’Índia). D’altra banda, s’han celebrat amb èxit dues noves edicions de les Jornades d’Esport Solidari (JES), una a Santa Coloma de Gramenet i una altra a Barcelona en col•laboració amb l’Obra Social de ‘La Caixa’.

100.000 beneficiaris amb l’ONU

Les tres aliances estratègiques establertes amb les Nacions Unides arriben ja a 100.000 beneficiaris. Amb l’Unicef s’ha treballat a Swazilàndia, Malawi i Angola. Amb l’UNHCR/ACNUR a l’Equador, Rwanda i el Nepal. I l’entesa amb la Unesco ha donat com a fruit el programa ‘La veu dels joves contra el racisme’.

A la reunió també s'han tractat altres temes com el projecte 'Més' i l'evolució del recurs online 'Juga-la!'. Després de l’exposició dels resultats i del balanç econòmic s’ha obert un torn de preguntes en què els membres del Patronat han pogut avaluar amb més detall les accions engegades.
Balanç de temporada al Patronat


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana