Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça TV amb la Fundació a Mali


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.07.2009 16:36

Barça TV amb la Fundació a Mali

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts a les 21.00 h s’estrena un nou reportatge de ‘Reptes Fundació’ en què aquest programa de Barça TV s’endinsa en el dia a dia del centre solidari XICS construït a Bamako.


mali2.jpgCom són les classes d’alfabetització d’un XICS? Quins tallers professionals s’hi imparteixen? Quina és la tasca dels assistents socials d’aquests centres? Aquestes i altres preguntes es responen al programa ‘Reptes Fundació: XICS Mali’ un reportatge que il·lustra la vida diària d’un dels centres solidaris més grans construïts per la Fundació FC Barcelona. 

Un centre amb més de tres-cents beneficiaris
 
El barri de Teléphone Sans Fils és l’espai principal on transcorre aquest reportatge. Aquesta zona, una de les més pobres de la ciutat, és on es troba el centre XICS, que un equip de Barça TV va visitar fa uns mesos. Els professionals i els beneficiaris del centre són els protagonistes del programa i expliquen què ha significat l’arribada de la Fundació FC Barcelona per a aquesta comunitat.
 
Barça TV amb la Fundació a Mali
Emissions
‘Reptes Fundació: XICS Mali’ s’estrena aquest dimarts 14 de juliol a les 21.00 h i es reemet dimecres 15 a les 14.30 h i dijous 16 a les 20.30 h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana