Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El triplet impulsa les FCBotigues


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.07.2009 12:00

El triplet impulsa les FCBotigues

Míriam Nadal


La FCBotiga Megastore, a les instal·lacions del Camp Nou, viu l’èxit del triplet i modifica el seu aspecte per millorar el servei als clients. Actualment hi ha deu punts de venda oficials.


Aquest estiu, la principal botiga de les 10 FCBotigues oficials del club, situada a les instal•lacions del Camp Nou, s’ha adaptat a la creixent demanda de productes de l’equip del triplet. I és que tot i l'actual conjuntura econòmica, les FCBotigues estan vivint un bon moment gràcies als èxits esportius dels homes de Pep Guardiola.

La planta de carrer, distribuïda en dues zones

20090710_M3_3642.jpgAprofitant aquest bon moment, la botiga del Camp Nou ha estrenat nova imatge. Canvis per adaptar l’espai a les necessitats dels clients. Un exemple és la planta carrer de la Megastore. En comptes de distribuir-se per talles com fins ara, ho fa per referències. És a dir, s’ha estructurat per productes i en dues zones per facilitar la localització dels productes.

Equipacions oficials i d'entrenament

20090710_M3_3627.jpgUna part de la planta està dedicada a la línia d’equipació oficial – amb la samarreta clàssica i la de color mango– i una segona zona, amb la línia d’entrenament i altres productes associats. “Hi ha diferents canvis a nivell d’exposició de productes. Si es ve a buscar una samarreta blaugrana o la nova, la mango, la trobarà a un mateix punt, ja sigui en un tallatge d’adult com per als infants”, explica Gerard Salvadó, responsable dels ‘retails’ o FCBotigues.

Més caixes

20090710_M3_3668.jpgAquest juny s’han afegit quatre caixes més a la planta carrer. Ara en són vuit en aquesta planta i es mantenen les 11 caixes al nivell inferior. Malgrat això, en previsió d'un augment de vendes de cara a l’inici de la propera temporada, se’n podrien afegir més.

Més canvis a la tardor

20090710_M3_3664.jpgLa botiga del Camp Nou encara viurà més canvis. La darrera remodelació es va fer el 2003 i amb vista a la tardor es vol adaptar més aquest espai a un nou concepte de ‘retail’. L’objectiu és que a partir de l’octubre, els clients puguin personalitzar les seves vambes i la seva roba en aquesta instal•lació; és a dir, ‘customitzar’ els productes.

També s’aprofitarà per acabar de convertir aquesta botiga en un espai més atractiu: amb més capacitat i fluïdesa per servir productes i més potent visualment. Que la botiga sigui un reclam per ella mateixa.

Accedeix a la FCBotiga online i consulta el catàleg de productes.
El triplet impulsa les FCBotigues
Un total de 10 FCBotigues
Actualment existeixen 10 FCBotigues, establiments oficials de venda de productes Barça. Set d’aquestes a la ciutat de Barcelona –sis al centre i una a l’aeroport- dos més a Catalunya, a Lloret de Mar i a la Jonquera i una botiga més a Las Palmas de Gran Canaria. En un futur està previst augmentar el nombre de punts de venda.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana