Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


A partir de la petició 1.980, cap a Mònaco


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.07.2009 12:09

A partir de la petició 1.980, cap a Mònaco

www.fcbarcelona.cat


Aquest matí s’ha fet el sorteig per l’assignació de les entrades de la Supercopa d'Europa, amb el número 1980 com a referència per a la distribució de localitats entre els socis. Des d'avui fins a dilluns, en rebran la notificació del club.


Aquest matí s’ha fet, a la Sala París, el sorteig de les entrades de la Supercopa d’Europa de Mònaco del proper 28 d’agost contra el Xahktar Donestk. La xifra afortunada, segons el sorteig que s'ha fet davant el notari Juan Manuel Perelló, ha estat la 1.980. A partir d'aquest número, els socis afortunats amb podran viure en directe aquesta final.

Quan s'hagin conclòs totes les comprovacions oportunes, durant aquest divendres es facilitarà el número final de tall, per saber amb exactitud totes les peticions que han estat afortunades.

Entre avui divendres i dilluns, els afortunats rebran una notificació per part del club, a través de correu electrònic, on se'ls comunicarà el procés per poder recollir les localitats.

La UEFA no ha cedit més entrades

En les últimes setmanes, el club havia fet gestions davant la UEFA per disposar de les entrades que el Xahktar Donestk havia retornat. La UEFA, però, va desestimar finalment aquesta petició per qüestions de seguretat dins l’estadi.

Per tant, el Barça disposa de 5.712 entrades, de les qual un total de 3.656 s'han sortejat entre els seus socis. Recordem que els socis del Barça havien demanat un total de 7665 entrades agrupades en 3.102 peticions.
A partir de la petició 1.980, cap a Mònaco


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana