Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les botes del gol d’Iniesta, a Almoradí


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.07.2009 17:38

Les botes del gol d’Iniesta, a Almoradí

www.fcbarcelona.cat


Andrés Iniesta ha revolucionat la vida al poble d’Almoradí (Alacant). El de Fuentealbilla ha cedit les botes de la tornada de semifinals contra el Chelsea per tractar a un nen de cinc anys amb paràlisi cerebral.


Andrés Iniesta és un futbolista excel•lent, però no només això. A banda de ser un esportista d’elit, Iniesta és una persona compromesa amb els més vulnerables. I és que, aquests dies, el migcampista blaugrana ha revolucionat el poble d’Almoradí, a Alacant. Les botes amb què va marcar el gol contra el Chelsea que va donar la classificació per a la final de la Lliga de Campions, les ha donat per al tractament d'un nen de cinc anys amb paràlisi cerebral.

Una carta amb resposta inesperada

31-03-09_WEB_INIESTA_01.jpgLa tieta d’en Javier, Encarna Pérez, veïna de la població, va ser qui va enviar la petició a Iniesta per aconseguir una samarreta seva per sortejar al poble i així aconseguir que els beneficis de la rifa ajudessin a costejar el tractament que rep el seu nebot a Filadèlfia (Estats Units).

Així, des d’Almoradí, es va enviar una carta al futbolista. La sorpresa va ser que Iniesta no només va enviar una samarreta, sinó que va enviar un pòster de la semifinal i, sobretot, les botes amb què va marcar contra el Chelsea.

Sorteig pel tractament d’en Javier

Segons el president de la Penya d’Almoradí, Marcelo Bernabé és una gran satisfacció per a tot al poble. “Estem molt orgullosos d’Iniesta i d’haver aconseguit tenir aquestes botes. Ara l’objectiu és que tots aquests objectes – samarreta, pòster i botes- passin a ser sortejats per obtenir els màxims diners possibles per ajudar el Javier”, ha explicat Bernabé a www.fcbarcelona.cat.

La Penya d’Almoradí i el Rotary Club de la població, així com el mateix consistori, volen obrir aquest sorteig amb els objectes d’Iniesta a tots els qui hi vulguin participar. “Volem enviar un correu electrònic a totes les penyes del món perquè hi participin”, explica el màxim responsable d’aquesta penya amb 150 membres que es va fundar el 1992.

Des de la Penya s’apunta que, com que tot això ha anat molt de pressa, encara no tenen tancada la data del sorteig, però tot serà a finals d’aquest 2009.Les botes del gol d’Iniesta, a Almoradí
En contacte amb la família d’Iniesta
Almoradí està a 200 quilòmetres de Fuentealbilla.  Dilluns passat, membres de la Penya es van reunir amb la família d’Iniesta per agrair el gest del seu fill, així com també per explicar-los de primera mà el cas d’en Javier.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana