Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Emoció i el triplet a la Sala París


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.07.2009 19:58

Emoció i el triplet a la Sala París

www.fcbarcelona.cat


Aquest espai de les instal·lacions del Camp Nou ha acollit un dels actes més emotius per als socis de més llarga trajectòria al club: la reunió del Senat.


La Sala París ha reunit aquest dimarts la veu de l’experiència del club; és a dir, el Senat blaugrana, format pel miler de socis de més antiguitat al club. La d’aquest dimarts ha estat la primera reunió d’aquest òrgan de l’any 2009 amb la Junta directiva i el president Joan Laporta. Tal com estableixen els estatuts del club, el Senat – que es reuneix en un acte de caràcter privat - té la funció d’assessorar i aconsellar la Junta Directiva.

20090707_M3_2645.jpgEnguany hi ha 40 senadors nous als quals el club els ha agraït la seva fidelitat al club amb el lliurament d’un diploma acreditatiu signat pel president, així com un carnet de senador.

Elogi a la fidelitat

20090707_M3_2617.jpgJoan Laporta ha elogiat de nou la importància que té per al club la lleialtat i el compromís dels socis amb el Barça. “Vostès són socis des de fa més de 50 anys, han gaudit del Camp Nou des que el vam aixecar. Avui gaudeixen d’aquesta nova generació de jugadors que són els Messi, Iniesta, Puyol o Alves, una fornada de talent i humilitat. La manera com hem guanyat, la manera com hem gestionat l’èxit, em fa ser optimista i penso que és un bon punt de partida per continuar guanyant”, ha apuntat el president barcelonista.

Estabilitat del club

Aquesta és la tercera reunió del president i la Junta amb el senat. La primera va ser ara fa un any per aquestes dates. Laporta ho ha recordat: “Aleshores, fa un any, parlàvem dels títols que no havíem guanyat; avui parlem amb la serenor que atorga saber que aquelles paraules se sustenten en tres títols. Els puc garantir que el club va bé. Socialment, econòmicament i esportivament. Anem bé i és mèrit de tots”.Emoció i el triplet a la Sala París
Dues trobades a l’any
En aquest acte que s’ha celebrat a la Sala París, han acompanyat Joan Laporta els vicepresidents Alfons Godall i Jaume Ferrer, així com també els directius Josep Cubells, Albert Perrín, Jacint Borràs, Josep Ignasi Macià i Magda Oranich. A finals d’any està prevista una segona trobada d’aquest organisme.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana