Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Preparant el terreny


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.07.2009 14:37

Preparant el terreny

www.fcbarcelona.cat


Continuen els treballs al Camp Nou per a la substitució de la gespa. Durant un parell de dies, cal humitejar la capa de gespa malmesa per no aixecar pols durant la seva retirada.


Aquest matí han començat les tasques prèvies per a la substitució de la gespa del Camp Nou. I és que des de primera hora del matí i durant un parell de dies, els aspersors de l’estadi mullen la capa vegetal vella per tal d’evitar que s'aixequi massa pols al Camp Nou durant el procés de retirada de la superfície.

La retirada de la gespa, dijous

IMG_2142.JPGAquesta tasca s'allargarà fins dimecres i a partir de dijous es començarà a retirar la gespa i moure la capa d’arrelament. D'aquesta manera, es vol que els pans de gespa nova de Bordeus que es col·loqui a partir del dia 20 de juliol trobin un sòl –o capa òptima d’arrelament- en perfectes condicions.

Seguint els terminis marcats, el dia 19, dia de celebració del Gamper, la gespa presentarà de nou el millor aspecte possible.

Preparant el terreny
Aspecte poc habitual
Els preparatius per al concert d'U2 han fet que el Camp Nou presenti un aspecte poc habitual. De fet, la gespa actualment és de color groc, malmesa per la celebració dels dos concerts. A més, no hi són les porteries, que s'instal·laran un cop es conclogui el procés de col•locació dels nous pans de gespa.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana