Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


49 anys de la PB de Martorell


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.07.2009 11:00

49 anys de la PB de Martorell

www.fcbarcelona.cat


La Penya Blaugrana de Martorell va celebrar dissabte els 49 anys de vida de l’entitat en un sopar d’estiu que va reunir més d’un centenar de persones. La festa va comptar amb la presència de molts convidats de luxe.


040709_penya_martorell22.jpgUn d’ells va ser el directiu i president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, que va encapçalar la representació blaugrana de l’acte i que juntament amb els exjugadors del Barça Pep Moratalla i Roger Esteller, molt vinculats amb tots els actes que aquesta penya du a terme, van presidir la taula presidencial.

Missatge de tranquil·litat

Jacint Borràs, per la seva banda, va aprofitar l’ocasió per transmetre un missatge de calma als socis pel que fa als reforços que han d’arribar aquesta temporada: “Que tothom estigui tranquil, que les coses estan ben encaminades, que van bé i el que hem de fer els socis del Barça és gaudir d’aquest triplet que s’ha aconseguit”.

A més, el directiu blaugrana també va afegir “que el club treballa sense fer soroll i que al final els resultats són els que són”.
49 anys de la PB de Martorell
Al 2010, 50 anys
A només un any de celebrar el cinquantè aniversari, la penya va anunciar dissabte molts dels actes que estan preparant per aquest proper 2010. Una calçotada popular o la trobada de penyes del Baix Llobregat en són només uns exemples. Per tant, unes noces d’or que des de la Penya Blaugrana de Martorell es preparen amb una especial il·lusió.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana