Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els clubs de l’ECA contra el racisme


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.07.2009 10:45

Els clubs de l’ECA contra el racisme

www.fcbarcelona.cat


L’Associació de Clubs Europeus signarà públicament dimecres que ve al Camp Nou una declaració de compromís perquè els clubs incloguin clàusules antiracistes en els contractes dels futbolistes.


06-11-08_Bozkurt_11.JPGL’acte tindrà lloc dimecres dia 8 de juliol a partir de les 13.00 h a l’Espai Roma 2009 (antigues Llotges Noves) del Camp Nou i serà presidit pel president del FC Barcelona, Joan Laporta; el director general adjunt de la Unesco, Marcio Barbosa; i el secretari general de l’ECA, Michele Centenaro. L’exjugador del FC Barcelona Lilian Thuram, un cop més, se sumarà a la causa i estarà present en la signatura.

Una iniciativa de la Fundació FCB i la UNESCO

Joan Laporta va fer arribar aquesta proposta fa uns mesos a l’ECA (European Clubs Association), organització de la qual és vicepresident. La recomanació d’incloure aquestes clàusules va sorgir del programa de la Fundació FC Barcelona ‘La veu dels joves contra el racisme’, dut a terme conjuntament amb la Unesco.

La primera de les deu recomanacions

Aquest programa va presentar al novembre deu recomanacions per combatre el racisme a l’esport formulades per joves d’entre 16 i 18 anys procedents de diferents ciutats europees. Aquests joves es van reunir durant diversos mesos per debatre temes relacionats amb el racisme, com ara la prevenció i presa de consciència de la tolerància davant la diversitat cultural i la coexistència pacífica.
Els clubs de l’ECA contra el racisme


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana