Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Camp Nou: continua la metamorfosi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.07.2009 15:02

Camp Nou: continua la metamorfosi

Míriam Nadal


Més de 500 professionals treballen al Camp Nou per desmuntar tota l’estructura dels concerts dels U2 a Barcelona. Dilluns ja estarà tot a punt per iniciar la col•locació de la nova gespa.


Des que va acabar aquest dijous el segon concert de la gira mundial dels U2, els operaris encarregats treballen per desfer l’estructura de l'escenari per tal d'abandonar completament l’estadi dilluns que ve.

Treball intens

desmuntatge_U2_x3x.jpgI és que 500 professionals, 300 que treballen per a la productora local de l’esdeveniment, LD Eventos, i 180 de l’staff de producció del grup irlandès, han iniciat amb celeritat les tasques de desmuntatge de tot l’escenari i de la pista necessària per als concerts. Cal tenir present que l’escenari té 78 metres d’amplada i 50 d’alçada, i el pes de tota l’estructura és de 180 tones.

Està previst que diumenge a mitja tarda estigui retirat tot el material i les estructures col•locades dins l’estadi i que sigui dilluns al matí quan es retirin també les casetes col•locades a la zona de l’estadi, situades a Travessera de Les Corts.

Estructura que viatjarà per parts

desmuntatge_U2_x5x.jpgCada part de l’estructura anirà ara a diferents ciutats on arribarà U2 amb la gira 360 Tour. L’espectacular escenari anirà cap a París, on el grup irlandès actua l'11 i 12 de juliol. Tots els elements de so i fins i tot l'enorme pantalla al voltant de l’escenari aniran a la propera actuació de la gira que és a l’estadi de San Siro a Milà (7 i 8 de juliol). Per acabar, la part d’alumini i el terra anirà cap a Niça (15 juliol).

Tres escenaris

Els organitzadors de la gira d’U2 han construït tres estructures diferents perquè vagin rotant, i així la banda irlandesa pugui realitzar concerts sense esperar que es desmunti l’escenari.

Les úniques peces que es desplaçaran a cada ciutat, juntament amb la banda d’U2, són els focus i els altaveus.
Camp Nou: continua la metamorfosi

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Estrena també de muntatge
Com que aquesta ha estat la primera etapa de la gira, totes les tasques de muntatge i desmuntatge han anat a un ritme que s’anirà accelerant a mesura que avanci la gira i s'acumuli més experiència 'in situ'.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana