Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Més d’1.500.000 fans al Facebook del Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.03.2010 14:01

Més d’1.500.000 fans al Facebook del Barça

www.fcbarcelona.cat


La pàgina oficial del FC Barcelona a Facebook ha superat aquest dimecres el milió i mig d’admiradors i es converteix en l’equip europeu de primer nivell que reuneix més fans en aquesta xarxa social.


En aquestes últimes setmanes del mes de març hi ha hagut un gran increment d’admiradors del Facebook oficial del FC Barcelona ( www.facebook.com/fcbarcelona ). Això, sumat als fans que ens els últims mesos s’han anat afegint a aquest espai del Barça dins la xarxa social, ha fet que s’hagi arribat a 1.500.000 fans.

500.000 fans en tres mesos

El milió de fans es va aconseguir en el mes de desembre del 2009, coincidint amb l'èxit del Mundial de Clubs. I després de poc més de tres mesos, el Facebook del Barça ha assolit una altra xifra rodona, la del milió i mig. Ha estat aquesta última setmana que s’ha produït l’ascens més destacat de seguidors al Facebook del Barça, amb un increment de 35.509 fans.

Barcelona encapçala el rànquing

Evidentment la ciutat de Barcelona és, amb 116.834 seguidors, la localitat que més fans del Barça del Facebook concentra. Per darrere hi ha Madrid, amb 97.447, i, curiosament, en tercera posició hi ha la ciutat turca d’Istanbul, amb 64.795 seguidors. Val a dir que a Turquia hi ha una gran comunitat d'usuaris de Facebook.

Pel que fa a la segmentació per països, Espanya encapçala aquesta classificació amb 239.348 fans; Turquia és segona, amb 137.999, i la tercera plaça és per als Estats Units, amb 106.409 fans. La majoria dels usuaris són homes (75%), amb una franja d'edat que oscil•la entre els 18 i 24 anys (el 42%).

Líder d’equips europeus

El FC Barcelona és l’equip europeu de primer nivell que més admiradors reuneix al Facebook. Per darrere hi ha el Reial Madrid, amb 1.275.225 fans, i el Liverpool, amb 1.249.068. En posicions ja més enderrerides hi ha equips com ara el Chelsea, amb 623.457 fans, o l’Arsenal, amb 679.179, segons dades extretes aquest mateix dimecres al matí.
Més d’1.500.000 fans al Facebook del Barça

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Mapa de Fans del Barça
Recentment, el Facebook del Barça ha inclòs una nova eina, el Mapa de Fans, que permet conèixer els fans blaugrana de tot el món distribuïts geogràficament, fer més amics i enviar missatges per compartir la passió cap al club barcelonista. D’aquesta manera, tots els admiradors del Facebook del FC Barcelona poden interactuar entre ells. Només cal ser fan del Facebook del Barça, entrar a l’aplicació i ubicar-se dins el mapa.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana