Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


6.251 entrades demanades per anar a Londres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.03.2010 19:32

6.251 entrades demanades per anar a Londres

www.fcbarcelona.cat


A les 19 h d'aquest dimarts s'ha tancat el termini de sol·licitud d'entrades per viure l’Arsenal–Barça. En total s’han demanat 6.251 entrades, agrupades en 2.709 peticions. El sorteig se celebrarà aquest dimecres a les 10 h a la Sala París.


Els socis del FC Barcelona han fet palès el seu interès per presenciar en directe el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que es disputarà a Londres el proper 31 de març. Dilluns a la tarda el nombre de peticions ja superava el nombre d’entrades disponibles per a aquest duel.

Sorteig davant de notari

Com és habitual aquestes últimes temporades, el FC Barcelona celebrarà aquest dimecres a les 10 h un sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits. El notari validarà el número que surti a través d’un programa informàtic i, a partir d’aquest número, s’assignaran les 1.872 entrades que el club disposa per a aquest partit.

Cal recordar que el Barça disposava de 2.925 localitats en total, de les quals el 80% es distribuïa entre socis (1.872 entrades) i penyes (468). Com es fa habitualment en aquests casos, el 20% restant són per als compromisos institucionals i de patrocini del club.

Comunicació als socis premiats

El mateix dimecres el club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades. El preu de les localitats és de 54 euros.

En el moment de fer la inscripció, es demanava introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de l’entrada i es formalitzarà la compra. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
Sorteig de les entrades de la final de la Champions de la temporada passada. Foto: Arxiu
Sorteig de les entrades de la final de la Champions de la temporada passada. Foto: Arxiu
Viatge a Londres
El club posarà a disposició de tots els socis que hagin sigut premiats amb una entrada, la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda el mateix dia del partit i tornar en finalitzar l’enfrontament, amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges. Properament s’informarà d’aquesta opció als socis que adquireixin una entrada, tant a la secció d’Entrades del lloc web del club com en el moment de la recollida de l’entrada.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana