Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Lluita activa contra el racisme


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.03.2010 12:18

Lluita activa contra el racisme

www.fcbarcelona.cat


Coincidint amb el partit de Lliga de dimecres, el Barça i la UNESCO enceten una campanya contra el racisme d’un any de durada. Durant el partit es faran diverses accions de sensibilització.


El partit d’aquest dimecres entre el Barça i l’Osasuna serà el punt de partida d’una campanya antiracista engegada pel FC Barcelona, a través de la Fundació, i la UNESCO, que ja van anunciar les dues entitats en un manifest el passat diumenge 21 de març, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Discriminació Racial.
 
Un mural contra el racisme
 
Els socis i aficionats que vinguin a veure el partit trobaran a l’esplanada de Tribuna una gran pancarta blanca, amb els logotips de la Fundació, la UNESCO, i l’Obra Social "la Caixa" –que també col·labora en la inicitiva-  en al qual podran escriure personalment els missatges o lemes que creguin que poden ajudar més i millor a conscienciar l’opinió pública sobre els perills del racisme.
 
L’incivisme, fora de joc
 
En els minuts previs a l’inici del partit, Manel Vich, la veu de l’estadi, també farà menció d'aquesta campanya. I, durant el matx, es podrà veure, a les tanques publicitàries electròniques que voregen el terreny de joc i als vídeomarcadors, una projecció amb el lema "Racisme fora de joc", el missatge que el Barça i la UNESCO han escollit per llançar aquest compromís i que s’allargarà durant els propers 12 mesos.
Laporta, a la seu del Parlament Europeu l'any 2008. Foto: Arxiu.
Laporta, a la seu del Parlament Europeu l'any 2008. Foto: Arxiu.
Aliança fructífera
Gràcies a l’aliança entre el Barça i la UNESCO, en més d’un centenar de clubs que formen l’ECA (European Clubs Association) van acceptar, fa uns mesos, la inclusió de clàusules antiracistes en els contractes dels seus esportistes, una idea que va sorgir en el marc del programa La veu dels joves contra el racisme presentat el 2008 a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana