Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Hi haurà sorteig per anar a Londres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.03.2010 19:57

Hi haurà sorteig per anar a Londres

www.fcbarcelona.cat


A falta de 24 hores per tancar el termini de sol·licitud d’entrades per presenciar l’Arsenal-Barça, les peticions ja superen el nombre d’entrades disponibles. Dimecres, hi haurà sorteig davant de notari.


En les primeres nou hores de disponibilitats del formulari per demanar entrades, des de les 10 del matí fins les 19 de la tarda d’aquest dilluns, els socis del Barça han mostrat el seu interès per viure d’aprop l’Arsenal-Barça. I és que, a través de la pàgina web del club, s’han demanat 2.257 entrades a través de 1.013 peticions.

Cal recordar que el club disposava de 2.925 localitats en total, de les quals el 80% es distribuïa entre socis (1.872 entrades) i Penyes (468). Com és habitual en aquests casos, el 20% restant són per als compromisos institucionals i de patrocini del club.

Període de peticions obert fins dimarts

El termini per demanar entrades per al partit al Emirates Stadium està obert fins dimarts a les set de la tarda. Es pot omplir aquest formulari de petició d’entrades, disponible a la secció d’Entrades de la web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Com s'han de sol·licitar les entrades

En el moment de fer la inscripció, es demana introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé en ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de l’entrada i es formalitzarà la compra. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Per omplir aquest formulari, fes click aquí .
Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.
El sorteig, dimecres
El sorteig de les localitats es farà aquest dimecres dia 24, davant de notari, entre els socis inscrits. El mateix dia el club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades. El preu de les localitats és de 54 euros.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana