Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La nova cara de la FCBotiga


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.03.2010 11:05

La nova cara de la FCBotiga

www.fcbarcelona.cat


La FCBotiga s’ha modernitzat i ofereix novetats en els seus espais, productes i serveis de personalització de botes i samarretes. A més, estrena un espai exclusiu dedicat als productes oficials de les seccions professionals.


La Megastore del Barça, situada al Camp Nou, ha remodelat els seus espais d’acord amb els nous temps i les noves tecnologies. Més de 1500 m2 llueixen una nova imatge, fruit de molts canvis a l’interior de l’establiment. La nova lluminositat o el so ambient de l’estadi que es pot escoltar a l’accés des de el Museu a la botiga només en són alguns exemples. A més, l’establiment, dividit en dues plantes, ofereix una millor exposició dels productes i dóna cabuda a tot tipus d’articles oficials del FC Barcelona, des de bufandes o equipaments dels entrenaments fins a accessoris per a mascotes, passant per una línia més extensa de roba de carrer, que té el seu espai exclusiu.

Novetats en personalització

Els nous serveis de personalització, tant de botes com de samarretes, són una de les grans innovacions que ofereix la nova botiga. D’una banda, l’aficionat podrà personalitzar les seves botes de futbol brodant el seu nom i número a cada bota, imitant així els seus ídols. D’altra banda, es podrà escollir samarretes amb nous dissenys relacionats amb aquells moments inoblidables que s’han viscut en la història del Barça.

Les seccions, en un espai únic

2010-03-18_BOTIGA_CAMP_NOU_050.jpgA partir d’ara, les seccions professionals del Barça, és a dir, Bàsquet, Handbol, Futbol sala i Hoquei patins, ja disposen d’un espai únic i diferenciat on l’aficionat podrà comprar els productes oficials de totes aquestes seccions que juguen al Palau Blaugrana.

Amb totes aquestes novetats, els socis podran continuar beneficiant-se d’un 5% de descompte en tots els productes blaugrana de la nova botiga i en tots els establiments oficials.

La nova cara de la FCBotiga

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Més de 2 milions de beneficiats
L’última actualització de la FCBotiga va ser ara fa sis anys. Des de llavors, el club ha crescut i s’ha modernitzat. Per això, amb aquesta remodelació, l’establiment blaugrana presenta una major accessibilitat i comoditat per satisfer al màxim les necessitats dels dos milions de visitants anuals que passen per la FCBotiga Megastore del Camp Nou.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana