Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


FCB-Arsenal: entrades amb prioritat per als socis


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.03.2010 15:01

FCB-Arsenal: entrades amb prioritat per als socis

www.fcbarcelona.cat


A partir de l’1 d’abril, els socis sense abonament tindran prioritat en les entrades disponibles (provinents del Seient Lliure) per al partit del Camp Nou. El preu de les entrades serà a partir dels 75 euros per al públic i 71 euros per als socis.


El proper 6 d’abril el Barça rebrà l’Arsenal en la tornada de quarts de final de la Lliga de Campions. El club obrirà un procés de venda d’entrades amb les que provinguin del Seient Lliure en dues fases, amb prioritat per als socis sense abonament, posant a disposició totes les entrades disponibles a cada moment. La disponibilitat anirà variant segons el ritme d’alliberacions fetes a través del Seient Lliure per als socis amb abonament que no puguin assistir al partit. El preu de les entrades serà a partir dels 75 euros per al públic i 71 euros per als socis.

Socis sense abonament

El dijous dia 1 d'abril, a les 10 h, el club obrirà la venda en exclusiva per als socis sense abonament. Les entrades es podran comprar al web del club www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa, a ticketmaster, trucant al 902 18 99 00 o bé presencialment a les taquilles del club o als centres FNAC i Carrefour. Es poden adquirir fins a dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

Tots els socis i el públic en general

Des del dilluns dia 5 d’abril, a partir de les 10 h i fins al mateix moment del matx, la resta de socis i el públic en general podran adquirir també les entrades, sempre en funció de la disponibilitat d’entrades derivades del Seient Lliure.

Els socis podran adquirir-les per mitjà de tots els canals de venda: al lloc web www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa, a ticketmaster, trucant al telèfon 902 18 99 00, als centres FNAC i Carrefour i a les taquilles del FC Barcelona. Es poden adquirir fins a dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

El públic només podrà comprar les entrades als centres FNAC i Carrefour i a les taquilles del club (màxim dues entrades per compra) i s'haurà de mostrar sempre el DNI o passaport.

FCB-Arsenal: entrades amb prioritat per als socis


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana