Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les entrades per a Londres, des de dilluns


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.03.2010 14:30

Les entrades per a Londres, a partir de dilluns

www.fcbarcelona.cat


Des del dilluns 22 de març a les 10.00 hores fins al dimarts 23 de març a les 19.00 hores, estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per al partit d’anada de quarts de final al lloc web www.fcbarcelona.cat .


Cal recordar que el partit que enfrontarà l’Arsenal i el FC Barcelona es disputarà el proper 31 de març a les 20.45 hores a Anglaterra (19.45 hora anglesa).

El procés és exclusiu per als socis del club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció Entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El FC Barcelona disposarà de 2.925 entrades per a aquest partit. Tal com és habitual, el 80% aniran adreçades a socis i penyes.

Sorteig públic si la demanda supera les entrades disponibles

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 24 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El 24 de març, el club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

S’informa que la inscripció es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada.

En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé si s'és premiat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de l’entrada i se'n formalitzarà la compra. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
L'Emirates Stadium de Londres, l'escenari de l'anada dels quarts.
L'Emirates Stadium de Londres, l'escenari de l'anada dels quarts.
Viatge a Londres
El club posa a disposició de tots els socis que hagin sigut premiats amb una entrada, la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda el mateix dia del partit i tornar en finalitzar l’enfrontament, amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges. Properament s’informarà d’aquesta opció als socis que adquireixin una entrada, tant a la secció d’Entrades del lloc web del club com en el moment de la recollida de l’entrada.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana