Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades disponibles fins a última hora


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.03.2010 11:56

Entrades disponibles fins a última hora

Gràcies a l’alliberament dels socis de les seves localitats per mitjà del Seient Lliure, fins als instants previs al partit Barça-Stuttgart hi haurà entrades disponibles. Uns 5.000 alemanys no faltaran a la cita.


El Camp Nou acollirà aquest vespre un partit de la màxima competició, en el qual l’ús del Seient Lliure serà decisiu perquè l’estadi presenti la seva millor imatge. Atès l’escàs nombre d’entrades que el club pot oferir, les alliberacions dels socis de les seves localitats marcaran la disponibilitat d’aforament per al duel entre el Barça i l’Stuttgart. És per això que es preveu que hi hagi tiquets en totes les zones del camp fins a l’últim moment, en funció de les alliberacions al Seient Lliure. A les 12 del migdia ja s’havien venut 16.500 entrades.

Cal recordar que els socis amb abonament que no puguin assistir a algun dels propers partits a casa, poden alliberar les seves localitats per mitjà de tres canals: per Internet (www.fcbarcelona.cat), a través del ServiCaixa o per telèfon (902 1899 00).

Uns 5.000 alemanys al Camp Nou

QM3D4447.jpgD'altra banda, es preveu que uns 5.000 seguidors de l’Stuttgart assisteixin aquesta nit a l’estadi. L’Ajuntament de Barcelona ha organitzat una ‘fan zone’ en el Maremàgnum i ha habilitat una pàgina  web específica adreçada als aficionats alemanys desplaçats amb informació sobre normes, transport públic, turisme i cultura. A més, cada entrada porta adherida una carta de benvinguda a la ciutat. També s’han instal·lat 56 lavabos portàtils i quatre contenidors de vidre.

Com és costum en partits d’aquestes característiques, la Guàrdia Urbana desplegarà un operatiu específic al centre de la ciutat i als voltants del Maremàgnum i del Camp Nou. Tot per vetllar per la màxima seguretat d’un compromís de luxe.
Entrades disponibles fins a última hora
Reforç de Metro i autobusos
L’empresa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà el servei de Metro i autobusos per facilitar els desplaçaments i evitar la congestió del trànsit a les rodalies de l’estadi. El metro funcionarà fins a les 12 de la nit.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana