Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La gira d’estiu, enfocada cap a l’Àsia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.03.2010 17:40

La gira d’estiu, enfocada cap a l’Àsia

Vanessa Forns


Joan Oliver ha confirmat, després de la reunió de la Comissió Delegada d'aquest dilluns, que la gira d’estiu del primer equip de futbol està enfocada cap a l’Àsia. En aquest punt, el club es troba condicionat per la disputa del Mundial.


El director general corporatiu del club ha confirmat que la gira programada per a l’estiu d’aquest 2010 està prevista que es faci per terres asiàtiques, tot i que al mateix temps ha matisat que “no és fàcil acabar de tancar els diferents acords”. I és que tal com ha explicat Oliver, la gira estarà condicionada per la celebració del Mundial de Sud-àfrica, en el qual participaran un bon nombre de jugadors blaugrana. Recordem que el Mundial de futbol tindrà lloc entre mitjans de juny i mitjans de juliol.

Les negociacions, en curs

“Els jugadors tenen dret a fer 30 dies de festa i els tècnics volen que així sigui, perquè consideren que és un aspecte imprescindible”, ha explicat el director general corporatiu en la mateixa línia. A més, Oliver ha ressaltat que “de cara al 15 d’agost hi ha marcat un partit FIFA”, motiu pel qual “el forat amb el qual ens trobem és la primera setmana d’agost”. Sigui com sigui, a dia d’avui “segueixen les negociacions”.

Canvi de format de l’estada

Seguint amb el programa de cara a l’estiu del conjunt dirigit per Josep Guardiola, Joan Oliver ha anunciat que probablement hi haurà un “canvi de format” pel que fa a l’estada que es fa cada any. “La funció d’aquesta estada és retrobar els jugadors després de l’estiu i acoblar els nous. Serà cap al 20 de juliol, i és més que probable que la majoria d’ells encara estiguin de vacances. Segurament aquesta estada tindrà un format més senzill que el d’altres anys”, ha confirmat.

Possible increment dels ingressos

2010-03-15_JOAN_OLIVER_57.JPGJa en el camp econòmic, el director general corporatiu ha anunciat que el Barça podria acabar la temporada amb uns ingressos de 410 milions d’euros, cinc més que el pressupost inicial.

En aquest sentit, Joan Oliver ha apuntat que “si s’aconseguís superar els quarts a la Champions, aquests ingressos es podrien veure incrementats.”, ha afegit.

Relació del club amb la Gramenet

Tornant als temes esportius, Joan Oliver ha confirmat que el FC Barcelona va rescindir el conveni que en el seu dia es va acordar amb la Gramenet “a causa del reiterat incompliment que d’aquest en feia la Grama”.

Entrades per a tothom a través d’Internet

Finalment, el director general corporatiu ha confirmat que, de manera excepcional, tots els aficionats del FC Barcelona podran comprar entrades per al partit de Lliga de Campions contra l’Stuttgart de dimecres per Internet. “Queden entrades de totes les categories. El Seient Lliure està funcionant raonablement bé”, ha conclòs.
Joan Oliver somriu en un instant de la compareixença d'aquest dilluns. Fotos: Miguel Ruiz - FCB
Joan Oliver somriu en un instant de la compareixença d'aquest dilluns. Fotos: Miguel Ruiz - FCB
FCB - València: una recaptació rècord
Joan Oliver ha apuntat que, amb el partit d’aquest diumenge contra el València, es va aconseguir un “rècord de recaptació”. I és que el club va obtenir prop d’un milió quatre-cents mil euros, una xifra que es troba a només 50 mil del rècord històric, que curiosament es va produir la temporada passada també contra el València. “Vam fer rècord de recaptació, no d’assistència, que el tenim amb el Madrid”, ha matisat el director general corporatiu, just abans de comentar que “això és a causa del fet que hi ha un nombre determinat d’abonats que vénen més al partit contra el Madrid, i que, per tant, el Seient Lliure ha funcionat més per al València”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana