Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


"Leo, benvingut!"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.03.2010 14:58

"Leo, benvingut!"

www.fcbarcelona.cat


"Leo, benvingut!". D'aquesta manera, la directora executiva d’UNICEF, Ann Veneman, ha celebrat l'anunci de col·laboració conjunta entre Messi i aquest organisme internacional, que sumen complicitats.


Els nombrosos assistents a la Sala París s’han congratulat quan Leo Messi s'ha convertit oficialment en ambaixador global de bona voluntat d'UNICEF. El Barça compartia una satisfacció que era general.

2010-03-11_MESSI_UNICEF_001.jpgPhilip O’Brien, director Global d’Aliances Corporatives d’UNICEF, ha estat el primer a recordar que Leo Messi és una icona per  molts nens i nenes del món. “Molts nens t’imiten no només com a futbolista. Tens 22 anys i pots influir en la manera com pensen els joves. Tens una carrera exigent, però assumeixes una manera de ser. Et fas respectar per tots els nens del món. Estem orgullosos i molt emocionats. En nom del FC Barcelona, d’UNICEF i també en nom de tots els joves del món, benvingut a la família UNICEF”, ha explicat amb molt d'entusiasme O’Brien.

El Barça, molt satisfet

2010-03-11_MESSI_UNICEF_014.jpgPer a Joan Laporta, aquest dijous també ha estat una gran jornada per a l’entitat i de reconeixement de la feina constant de la Fundació. “Messi treballarà per donar suport als nens més vulnerables i defensar els seus drets. És una notícia excel·lent  i, a la vegada, una  iniciativa excel·lent. En Leo coneix la importància del lideratge en el terreny de joc, valora l’esforç i la responsabilitat. I valora la importància del treball en equip. Sap que aquest repte amb UNICEF és compartit”, ha destacat el president del FC Barcelona, recordant el compromís que des del 2006 lliga al Barça amb UNICEF.

Joan Laporta també ha destacat que el Barça i el treball de la Fundació han fet possible que els jugadors del Barça esdevinguin icones solidàries. “Som el club dels nens del món i pioners en solidaritat”, ha subratllat Laporta que ha destacat la família de Leo Messi com a suport bàsic fer “ajudar-lo a tocar de peus a terra, tot i la dimensió mundial que té com a futbolista”.

Fruit d’una aliança que ve de lluny

2010-03-11_MESSI_UNICEF_004.jpgEn l’acte de compromís entre el FC Barcelona i UNICEF el setembre 2006, una de les personalitats més destacades va ser la directora executiva d’UNICEF, Ann Veneman. Aquest dijous Veneman ha estat a la Sala París a través d’un vídeo. “Leo, en nom de tots els infants del món, benvingut! Estem molt orgullosos de tenir-te entre nosaltres”, ha explicat l'executiva d’UNICEF.

Marta Segú, directora general de la Fundació -que ha exercit de moderadora de l’acte-, ha destacat el valor històric de l'acte. “És una jornada inoblidable per a la memòria col·lectiva. És un prestigi i un honor per a la Fundació aquest reconeixement. Era la persona més adient. Comptar amb Leo Messi a UNICEF és comptar amb un crac com a ambaixador per les causes solidàries”, ha resumit Segú.
Messi rebent la insígnia d'UNICEF de mans de Philip O’Brien. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Messi rebent la insígnia d'UNICEF de mans de Philip O’Brien. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Exemple per a tots
Philip O’Brien ha estat un dels protagonistes destacats de l’acte. El representant d’UNICEF ha fet una confessió en l’acte. “Tinc tres fills i et fan més cas a tu que a mi!”, ha explicat O’Brien per exemplificar el paper de prescriptor del jugador argentí en aquesta nova responsabilitat. El mateix O’Brien no ha dubtat a destacar de nou la importància de l’entesa entre les dues entitats. “El nostre lideratge és vital pe donar veu als nens. No podem deixar cap nen sense veu”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana