Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un 64% de les entrades ja prové del Seient Lliure


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.03.2010 12:44

Un 64% de les entrades ja prové del Seient Lliure

www.fcbarcelona.cat


Gairebé dos terços de les entrades que es venen en els partits de Lliga al Camp Nou, el 64% del total, ja provenen del Seient Lliure. En xifres, es tracta d'una mitjana de 13.000 localitats per partit.


El Seient Lliure s'està convertint en l'element clau per tenir més i millors entrades a l'estadi i contribuir a la millora de l'assistència. Aproximadament, dos terços de les entrades venudes en partits de Lliga al Camp Nou ja provenen del Seient Lliure, el sistema que permet que els socis amb abonament puguin cedir les seves localitats a altres barcelonistes. Aquest creixement de les alliberacions contribueix al fet que es venguin una mitjana de 20.140 entrades per partit, que significa un 20% de creixement respecte a la temporada anterior.

Seient_Lliure_blau_xprimerx.jpgA més, aquest augment d'entrades disponibles va acompanyat d'un major èxit de venda. De mitjana per partit, un 83% del total d’alliberacions (15.550 de mitjana) acaben sent venudes. Per tant, és una venda pràcticament assegurada per a aquells abonats que fan servir el Seient Lliure. Com més aviat s'allibera el seient, més augmenten les possibilitats de venda.

Tot plegat, doncs, es tradueix amb 13.000 aficionats de mitjana per partit que poden assistir al Camp Nou gràcies a la compra d’entrades procedents del Seient Lliure. Per tant, l'eficiència del Seient Lliure permet tenir també una major assistència de públic a l’estadi.

Gran creixement en els dos últims compromisos

2010-02-27_PARTIDO_35.JPGSi l'anàlisi la centrem en els darrers dos partits disputats a casa, contra el Racing i el Màlaga, les xifres del Seient Lliure són encara més espectaculars. En aquests dos compromisos, el Barça ha venut 25.000 entrades de mitjana, de les quals 17.420 provenien d'aquest servei (70%). A més, també ha crescut el percentatge d’entrades alliberades que han estat finalment comprades: s’ha enfilat fins al 90%.

Decisiu en els dos propers partits

Els dos equips següents que visitaran el Camp Nou seran el València, el diumenge en la 26a jornada de Lliga, i l’Stuttgart, el dimecres 17, en la tornada dels vuitens de final de la Champions. Dos partits de gran transcendència esportiva en què el bon funcionament del Seient Lliure serà decisiu perquè l’estadi presenti el millor aspecte possible.
Un 64% de les entrades ja prové del Seient Lliure

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Alliberar fins a les 72 hores abans, garantia d'èxit de venda
El club, conscient de la importància d'aquest servei, va engegar, el novembre del 2008, una iniciativa que garanteix el cobrament als socis que alliberin la seva localitat fins a les 72 hores abans del partit. Aquesta temporada, el 53% dels socis amb abonament que alliberen ja ho fan abans d'aquest termini i, per tant, es garanteixen l’ingrés, el dia laborable posterior al duel, de la meitat del preu de la seva localitat, independentment de si finalment s’ha venut o no.

Els socis amb abonament que no puguin assistir a algun dels propers partits a casa, poden alliberar les seves localitats per mitjà de tres canals: per Internet  (a www.fcbarcelona.cat), a través del Servicaixa o per telèfon (902 1899 00).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana