Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta, cap a Ruanda amb la Fundació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.02.2010 14:45

Laporta, cap a Ruanda amb la Fundació

www.fcbarcelona.cat


El president Laporta liderarà la comitiva blaugrana que marxarà cap a Ruanda per seguir de primera mà tots els projectes que la Fundació, juntament amb UNHCR/ACNUR, tenen als camps de refugiats de Kiziba i Gihembe.


El proper dimarts, Joan Laporta encapçalarà una comitiva que posarà rumb a Ruanda, on està previst que els dies 3 i 4 de març es visitin els camps de refugiats de Kiziba i Gihembe, on la Fundació del FC Barcelona i UNHCR/ACNUR treballen des de fa gairebé dos anys. L’expedició blaugrana, la completarà la directora de la Fundació, Marta Segú, els directius Xavier Sala i Martín, Magda Oranich, i el director general corporatiu, Joan Oliver.

Compromís amb els refugiats

La primera parada de la comitiva blaugrana serà el proper dimecres al camp de refugiats de Kiziba. Allà comprovaran el grau de compromís del Barça amb els refugiats, els diversos projectes en marxa amb els quals treballa la Fundació, i on 8.500 persones s’han beneficiat de la millora d’infraestructures en termes d’educació, d’alimentació i de potabilització de l’aigua, entre d’altres.

08939.jpgDesprés d’assistir a Kiziba, Joan Laporta i la seva comitiva tenen previst visitar les instal·lacions construïdes al camp de refugiats de Gihembe que, amb 19.400 refugiats, és el camp amb més beneficiaris dels projectes de la Fundació. El proper divendres 5 de març, la comitiva tornarà a Barcelona amb la feina ben feta a Ruanda.

Laporta, cap a Ruanda amb la Fundació
Dos anys creixent junts
Gràcies al conveni signat fa dos anys entre la Fundació i UNHCR/ACNUR, totes les innovacions d’infraestructures creades en aquests camps donen una vida millor a milers de refugiats de la República Democràtica del Congo. Aquests camps han estat creats arran del conflicte entre les ètnies hutu i tutsi. A més, l’acord ha permès dur a terme iniciatives en dos països més, el Nepal i l’Equador.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana