Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, amb les Malalties Rares


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.02.2010 13:41

El Barça, amb les Malalties Rares

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i la seva Fundació se solidaritzen amb el dia Mundial de les Malalties Rares que se celebra aquest diumenge 28 de febrer.


El Barça vol mostrar el seu suport a la Federació Catalana de Malalties Poc Freqüents, a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) i a la Fundació Dr. Robert de la UAB. Aquestes entitats lluiten per donar visibilitat a aquestes malalties i per ajudar els malalts que les pateixen així com els seus familiars.

Iniesta ofereix la seva imatge

Andrés Iniesta ha ofert la seva imatge amb l’objectiu de donar visibilitat a les més de seixanta activitats programades per a aquest diumenge. El de Fuentealbilla espera que “tothom s’uneixi a aquesta lluita en favor de las famílies amb malalties rares”.

Activitats

La Federació Catalana de Malalties Poc Freqüents organitza aquest diumenge, d’11 a 14 hores al Parc de la Ciutadella, una jornada amb activitats que servirà com a punt de reunió per a pacients i familiars, cuidadors i amics. Destaca un taller d'equinoteràpia en el qual es donarà l’oportunitat de conèixer els avantatges d’aquesta pràctica en els malalts. La jornada clourà amb els parlaments de representants del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació i de l’Ajuntament de Barcelona.
Iniesta és la imatge de la campanya de FEDER. Foto: GMK UNLIMITED
Iniesta és la imatge de la campanya de FEDER. Foto: GMK UNLIMITED
Entre 5.000 i 7.000 patologies
Les malalties rares formen un heterogeni mosaic d’entre 5.000 i 7.000 patologies que pateixen entre el 6 i el 8% de la població mundial, i que afecten les capacitats físiques, les habilitats mentals i les qualitats sensorials i de comportament dels pacients.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana